Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:55 | September 12, 2017

Spring Street

En outfit från förra veckan. Tröjan blev helt GALET efterfrågad (provision hade varit något!! haha) och den verkar slutsåld, kjolen är gammal från Zara, hatt från Cubus och skor från Vince. Sjukt bekväm outfit och perfekt när man ska knata runt i NYC en heldag. Allt blir ju lite festligare med glitter?

// An outfit from last week. I got insanely many questions about this sweater from H&M – guys you should have paid me for promoting it so well haha!! Joking. But it’s sold out, skirt old from Zara, hat from Cubus and shoes from Vince. Super comfy!


2 kommentarer2 kommentarer om “Spring Street”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hihi, men vart har händerna tagit vägen? Och den där tröjan, vill ha! Men HELT utsåld överallt. Nu har jag börjat leta efter den på blocket istället. Helt besatt efter den. 🙂

    Reply
  • Haha så dumt nu när du säger det, måste frusit om händerna!! Ser helt galet ut ju haha. Jaa den är fin!! <3

    Reply