Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:18 | September 13, 2017

Min och hans outfit // Mine and his outfit

Jag i klänning från Zara (ny men hittar ej på sajten – någon? Skor från Club Monaco. Och J iförd i byxor från Filippa K HÄR och tisha från samma märke, jackan kommer från All Saints och den fick han av mig när han kom till NY, ni hittar den HÄR. Byxorna från Filippa K “Perry” har han i svart och blått också men dom är inte i ull som dom grå nedan. Dessa grå är ju riktigt schyssta till hösten!

Tänkte att ni tjejer kanske kan tycka det är lite kul med herrkläder också. Men framförallt till er herrar som kikar in!

// What WE wore haha. I usually don’t post what J is wearing. Im wearing a dress from Zara, it’s new but I can’t find it on the website, anyone? Shoes from Club Monaco. And J is wearing pants from Filippa K, find them HERE. T shirt from the same brand and a new jacket he got from me when he got to NY, it’s from All Saints and you find it HERE.


1 kommentarerEn kommentar om “Min och hans outfit // Mine and his outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättefin klänning!
    Ser ditt långa hår och gråter lite då min frisör klippte av mig väldigt mycket hår häromdagen. Buhu.

    Reply