Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:54 | September 18, 2017

BRÖLLOPSSNACK – MINA TÄRNOR // WEDDING TALK – MY BRIDESMAIDS

Jag och J hade 4 tärnor/marskalker var. Egentligen spelar det ju ingen roll om man har olika antal tärnor/marskalker utan det var bara något vi bestämde ihop och vi båda var överens om att ha fyra nära vänner var på varsin sida om oss. Vi hade även Engla, våra nära familjevänners dotter som brudnäbb. Världens finaste lilla brudnäbb som jag burit på sedan hon var nyfödd <3

// Me and J had 4 bridesmaids/bestmans each, I don’t feel that it really matters but we decided together to go for 4 close friends each by our side. We also had the cutest little flower girl, Engla, it’s our close family friends daughter that I’ve been taking care of since she was a new born <3

Så, vilka var mina tärnor? Jag hade min syster, Simone, Victoria och Matilda. Låt mig presentera dom lite närmre och hur jag resonerade. Jag har så himla mycket fina vänner och jag hade kunnat haft fler tärnor men jag tog dom som står mig allra närmast, sedan långt tillbaka i tiden <3 Som har känt mig sedan jag var en liten tjej och som vet allt om mig och aldrig skulle döma mig eller inte vilja mig väl. Dessa tjejerna har jag haft en speciell relation och kontakt med oavsett distans, det är så fint att veta att jag oavsett vad kommer att ha dom i mitt liv livet ut oavsett vad.

// So who are my bridesmaids? I had my sister, Simone, Victoria and Matilda, let me introduce them to you and why I picked just them. I have so many wonderful friends, I could have had choosen more bridesmaids but I choosed the ones that knows everything about me and the ones that have been by my side since forever I feel. They know me better than I do and would never judge me. I feel that we have had a special connection no matter the distance.

Linn, min syster (till höger på bilden nedan) var ju självklar. Hon är min allra finaste lillasyster och självklart skulle hon stå precis bredvid min sida på vår stora dag. Simone (till vänster om Linn nedan) vi blev oskiljaktiga i 7an, 13 år och små och nyfikna på livet och har sedan dess upplevt det mesta ihop och stått vid varandras sida varje dag. Victoria (längst till höger nedan) min allra första vän, hon är ett år äldre än mig och när jag föddes var hon redo att börja leka med mig. Vi har funnits för varandra sedan jag var nyfödd, det är en stark vänskap det. Matilda (näst längst till höger nedan) lärde jag känna när jag var 5, vi satt ihop som små och har trots avstånd från varandra alltid vetat var vi har varandra och kommer alltid stå starka bredvid varandra.

// Linn my sister was very obvious for me, my amazing little sister who I needed close to me and by my side on our big day. Simone, we have been inseparable since we were 13 years old and we have done everything together. Victoria, she has been by my side since I was just born, she was ready to play right when I got delivered to the world haha. And! We have been close friends since then, that’s a strong friendship! Matilda, we got to know each other when I was 5 and were also inseparable when we were kids, even though we have both been away from Sweden a lot we have always had the strongest friendship.

Det jag värderar så högt hos mina tärnor och ser som något speciellt och unikt är att vi funnits vid varandras sida oavsett vad i så många år. Många vänner växer man ifrån men inte dessa tjejer. Mina tärnor kände mig innan jag ens kände mig själv. Dom kände mig innan jag började gymnasiet i Västerås, innan jag träffade min första kärlek, innan jag flyttade till Usa, innan jag träffade min drömman. Ja ni förstår. Dom har funnits där i med och motgångar och vänskapen har alltid varit så äkta. Jag träffar så mycket människor i min vardag och ibland vet jag inte vad för olika intentioner nya människor jag träffar har men det jag vet med dessa tjejerna är att dom är genuina och äkta och jag tycker det är så charmigt att vi alla har en massa likheter men också en massa olikheter vi lär oss av varandra från. Med Matilda och Vicky pratar jag aldrig ens jobb, vi pratar väldigt sällan om min blogg tex, jag tror inte ens Matilda läser min blogg, hon läser inga blogger och jag älskar det! Mina nära vänner vet det dom behöver veta om mig, utan att läsa min blogg. Min blogg är ett av mina jobb. Ja ni förstår, jag tycker det känns tryggt att ha nära vänner som känt mig sedan vi var små, som känner och tycker om mig för den jag är och som vet precis vad som försiggår i mitt liv och som alltid finns där när jag behöver dom <3 Vi pratar inte varje dag men det är en kravlös vänskap med dom alla fyra vilket är ovärdeligt.

// What I value highly with this girls is that they have known me before “everything” They knew me before I knew myself. They knew me before I met my first love, before I moved to a new city, before I moved from Sweden and through all of this, through all of these years we have never grew apart. I meet so many people everyday and I don’t really know all people intentions but I know that these girls love me for me, they know all my weaknesses and they know what I really stand for. They have been there through good and bad and even though we don’t talk everyday they know everything they need to know about me. It’s a priceless friendship.

Något annat som jag värderar jättehögt är att under året vi tillsammans planerade bröllopet, jag planerade det ju mest själv (med Jacob) så bollade jag det mesta med mina tärnor och det jag kände ur den här tiden var att dom fyra fick lite tid att växa ihop lite närmre, även fast det inte är något måste så vet jag att alla vi 5 tjejer kommer alltid ha en speciell relation efter det här året, vi kommer alltid ha stått där framme vid altaret tillsammans och det kan ingen ta ifrån oss. Det var dom som klev in arm i arm fram till J vid altaret innan jag och pappa kom in efter. Något som var bekvämt var att dom alla känner varandra sedan tidigare, Simone, Matilda och Vicky har ju känt Linn sedan hon var liten och Vicky, Simone och Matilda och jag har haft riktiga roliga år på gymnasiet, inget mer om det men vi har verkligen varit tonåringar ihop haha! Vi har alla 5 exakt samma dåliga humor och det finns inga jag skrattar så mycket med. Mina tärnor har varit till enormt stor hjälp och en väldigt stor avlastning för mig under bröllopsåret (planering innan samt dagarna innan och den stora dagen) jag har vetat att om det är något så skulle dom hjälpa till med det, särskilt den 15e Juli Jag är väldigt glad och tacksam över att ha dessa vänner i mitt liv och jag vet att dom vet det <3

// Someting that Im so glad for is that we will always have this time together, im so glad that we are going to have these memories forever, we will always have a special place in each others heart after this year and the big day. All of my bridesmaids knew each other from before but I think they got a little closer after being my bridesmaids, which makes me happy. We all have crazy memories from when we were younger and we always have so much to talk about. We all have the exact same humour and I just can’t think of all the things we’ve done. Well, I couldn’t be more thankful for these girls and they have been so helpful during this year and also on the big day. I feel the same way about J’s bestmans, they will always have a special place in my heart after this year and after standing by our sides on our biggest day in life <3

Jag känner likadant med J’s marskalker, dom kommer alltid ha en speciell plats hos mig efter att ha varit en så stor del av den här tiden/dagen för oss <3 Så fina minnen.

Nästa bröllopsrelaterade inlägg; Skicka ut save the date, fila på inbjudan. Här bör ni planera klädkod, presenter, detaljer kring boende ifall det behövs, utse värdpar, eventuell hashtag om det är intressant


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här