Huvudvärken från helvetet och buffalo chicken wings // Headache and buffalo wings

Hela natten hade jag sådan sjuk huvudvärk, ni vet när man halvsover och vrider och vänder på sig. När jag sedan vaknade hade jag lika ont, jag brukar inte ha huvudvärk. Jag misstänker att det kanske var från när vi var på stranden hela dagen igår, jag drack inte så mycket vatten och idag är det superkvavt här, jag vet inte, det ger sig nog.

Nu sitter jag och Linn i soffan med terassdörren öppen på vid gavel, J är på match. Värmen är helt galen, klagar såklart INTE det är bara så himla otippat haha! Nu ska vi slå på senaste avsnittet av Paradise Hotel och käka chicken wings, vi måste ju prova Buffalo Wings?! Ellerhur? Det kan vi inte missa. Jag har aldrig följt en hel säsong av Paradise hotell tidigare men eftersom min syster har jobbat med castingen och var i Mexico och var deltagaransvarig sitter jag såklart bänkad nu tillsammans med henne! Nu kommer vår mat. Ciao!

// I had the worst headache tonight and when I woke up it was still there, I usually don’t get headaches but I think I got it from when I was on the beach yesterday.. and today it’s so vomid, I don’t know hope its gone soon. J is on his game and we are going to watch some tv shows and eat buffalo wings. How amazing, haha. We havent had buffalo wings yet either… dont we have to? Ok, the guy is here now. Xo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.