Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

2 kommentarer om “PATINA LUNCH”

    Betydligt finare höst där än här, härligt☀️ Hur äter du? Är du en tjej som kan äta allt utan att gå upp i vikt? Hur tränar du? Gym? Joggning?

    Reply

    Ellerhur! Så mysigt. Jag äter väldigt varierat, nyttigt och onyttigt. Jag skulle säga mer nyttigt än onyttigt! 🙂 Ca 80 % nyttigt och 20 % onyttigt och så har jag ätit så länge jag kan minnas. Vissa dagar kanske det blir 50/50 men över lag! Jag kan nog äta vilken mat som helst utan att lägga på mig tror jag, om jag tex skippar träning en hel sommar och unnar mig mycket mer lägger jag inte på mig, har inte gjort det hittills iaf! Jag tränar Barre 3 dagar i vek och försöker få in lite vardagsmotion 🙂 kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här