Buffalo Bills – Denver Broncos

Nu har jag äntligen efter 4 år i Usa upplevt en riktig Fotball Sunday här. Jag har varit på en del SuperBowl-fester när jag var yngre men jag har nog inte riktigt förstått vad jag gjort där, det har varit roliga fester men jag har och är ju inget die-hard fotball fan direkt! Haha. Nu senast när det var SuperBowl-final tittade jag och J hemma hos en kille i J’s gamla lag Devils och det var en sjukt bra match, det var första gången jag fick upp ögonen ordentligt för amerikansk fotboll. I Sverige är ju fotboll den största sporten, soccer här så där känner jag mig mer hemma men nu har jag upplevt min första fotbollsmatch live här borta och det var SJUKT kul! Hela miljön kanske gjorde det ännu roligare, toppväder, 71 000 på läktaren, massa mat, grymt glada fans och en vinst! Yay. Jag bad J gå igenom reglerna precis innan och jag fattade lite halvt men att titta var en helt annan sak, nu är jag nog med på reglerna på ett ungefär. Riktigt kul sport!

Jag kommer lätt anamma fotball sunday och går gärna på fler matcher eller hänger på någon bar och hejar! Jag har ju till och med en Buffalo Bills keps nu och allt haha. Vi gick all in och ville vara så bra supportrar som möjligt! Jag tycker det är så roligt här att när det är fotball sunday så ser alla jänkarna det som en ledig dag, söndag är ledig dag och folk hänger på barer på dagtid, äter brunch och lever som om det vore lördag. Helt rätt egentligen? Söndag är ju en ledig dag. I Sverige känner jag ibland att måndagen börjar redan på söndagen. Vi borde njuta mer av söndagar, ellerhur?

// On sunday I got to explore my first fotball game ever. In Sweden we are all in to soccer so Im more into that but now I really got the thing about american fotball, what an amazing sport. It was so much fun!! I guess the whole experience made it all a little better, I don’t know, the weather was amazing, 71 000 happy fans screaming, a lot of nice food and they won!! Yay. Great first experience! I so wanna do this again and Im all about fotball sunday now!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.