Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:03 | September 27, 2017

Min sminkrutin // Make up tutorial

Jag har precis filmat en video åt er med min sminkrutin, det är nog det mest efterfrågade i min blogg och i mina sociala kanaler. Folk från hela världen frågar mig om vad för ögonskugga jag har, jag bär inte ens någon? Eller vad för läppstift jag bär när jag bara använder Niveas lipsyl. Jag som verkligen inte anser mig duktig på smink över huvud taget fick göra mitt bästa i min video. Jag har haft samma sminkrutin i säkert 8 år så jag är nog bara lite för lat för att ändra, jag har lärt känna mig ansikte och exprimenterar ingenting, lite tråkigt kanske..

Såhär ser dagens face ut i allafall. Jag har inte ens ändrat ljus på terassen, bilderna är helt ofixade, det är så varmt och härligt ljus ute på terassen så det blir fina bilder. Hoppas ni ser fram emot YT-videon!

// I just made a make up tutorial for my YT channel. That’s the most common question I get, people from all over the world wants to know about my make up routine and I don’t get it, Im not a pro. But ill show you my routines haha.. Hope you’ll like it. Here’s todays face! It’s all about the light right? These two pictures are all natural, I haven’t even fixed the light because it’s so pretty out on the patio. Xo


4 kommentarer4 kommentarer om “Min sminkrutin // Make up tutorial”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Frågan om läppstift beror på highlightern du sätter ovanför din läpp, det gör att det ser ut som om du hade läppstift.

  Reply
 • Tror det är mitt lipsyl från nivea 🙂 kram

  Reply
 • Naturlig skönhet helt enkelt! ?

  Reply
 • Hey!!:) Can you already say when you will upload the video?
  Greetings

  Reply