Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:41 | September 29, 2017

Fredagskänslor? // Friday feeling

Jag har faktiskt haft lite fredagskänslor sedan vi kom hit, jag har ju numera en arbetskamrat bredvid mig varje dag, min syster Linn. Så vi jobbar ju hela dagar måndag – fredag sedan försöker vi precis som många andra ta lite helg. Så mysigt med lite fredagskänsla, det är en speciell känsla. Det är så skönt att ha någon bredvid sig när man jobbar hemifrån, man blir så ensam!

Så vad bjuder denna helg på? Sista helgen innan J’s matcher sätter igång på riktigt. Jag ska börja med att fixa med några samarbeten och sedan ska vi åka och köra ett barrepass klockan 12 och sedan snabbt duscha och spraytanna mig inför en hemlig grej på söndag (ni får veta sen!) Ikväll har J sista träningsmatchen innan säsongen börjar på torsdag den 5e! SÅ kul ska det bli. Sjukt taggad faktiskt. Första matchen är hemma och dom möter Montreal, det sägs att det är extra bra drag på matcherna här när Buffalo möter Toronto och Montreal så det kommer nog bli sjukt bra drag.

I morgon är J ledig så vi tänkte bocka av Niagara Falls, det måste vi ju ha sett känner jag haha. Alla vi träffar frågar om det så nu måste vi ju ta itu med det! På söndag har jag hemligt uppdrag hela förmiddagen och på kvällen har laget styrt ihop en bowlingkväll spelarna och fruar. Kul! Så det blir en mysig helg med massa kul <3

// I actually have friday feelings, something I usually don’t since J’s schedule is a little wierd in that way, they play weekdays and weekends so we can have an off day together in the middle of the week and it feels like a saturday haha. But now when my sister is here and we work every monday – friday it feels so good to be off on the weekends even though Im never totally off. It’s so nice to have my sister by my side when I work from home, it get’s so lonely.

So, what are we up to this weekend? Today Im going to deal with some collabs Im doing and then go to a Barre Class, after that Im doing a spraytan for a secret thing Im doing on sunday, can’t tell you guys yet! Tonight we are going to watch the last pre season game of the season, the season starts on thursday, so much fun!! Can’t wait! Tomorrow J has a day off so we might go to the Niagara Falls, haven’t been there yet and it feels like a must do! On sunday Im on a secret mission all day and then at night we are having a bowling night with the team and the wives. Fun weekend! <3

Om 1,5 vecka åker vi till LA. Can’t wait! Det ska bli SÅ mysigt att hänga med tjejerna där.


3 kommentarer3 kommentarer om “Fredagskänslor? // Friday feeling”

    Hej!
    Du hade en så snygg jogging dress på snap när du hade gjort din spraytan. Vart är den ifrån?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här