Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:37 | October 4, 2017

Lite skönhetsttips nu till hösten // Some beauty tips for fall

Lite skönhetstips till er, det vet jag att ni gillar. Och kanske extra mycket nu när hösten har kommit på många ställen och man börjar känna sig lite grå? Jag brukar i alla fall känna så på hösten och brukar vara lite extra duktig med mina skönhetsrutiner, jag har ofta lite mer tid till det på hösten och vintern, mer myskvällar hemma innebär för mig mer spakvällar med mig själv!

Första tipset. Jag har använt samma hudvårdsprodukter från Image Skincare nu sedan jag började gå på behandlingar på Nordiska Kliniken och det var innan bröllopet i April någongång. Jag är helt fast. Jag har aldrig haft så stabil hy i hela mitt liv, jag vet knappt när jag hade en finne senast.  Nu när min syster är här har hon provat mina produkter och nu har hon beställt exakt samma, hon blev helt förtrollad. Detta är inte ett sponsrat inlägg utan när jag är i Sverige samarbetar jag med Nordiska Kliniken och det var dom som tipsade mig om dessa produkterna då dom säljer dom inne på deras klinik men det är inte ett betalt inlägg. Detta är bara något jag vill dela med er! På tal om Nordiska Kliniken dock, om ni tänkt gå på en ansiktsbehandling så gå dit, jag har gått hos Alexandra och hon har gjort min hy så stabil. Jag menar det.

Så mina skönhetsrutiner från Image. Jag älskar ALLA och kommer inte byta så länge Alexandra inte säger åt mig att addera något eller ändra något i min rutin;
Jag använder rengöringen ‘Balancing Facial Cleaner’ Länk HÄR.
Sedan använder jag ansiktsvattnet ‘Clarifying tonic’  Detta är rätt starkt och dödar varenda liten por så denna tar jag inte varje dag utan främst när jag har orenheter, den verkligen slätar ut och tar bort oinbjudna prickar på en natt. Jag är seriös! Länk HÄR.
Sedan applicerar jag serumet ‘Intense lightening serum’ både morgon och kväll innan natt eller dagcreme. Länk HÄR.
Min dagcreme har spf 30 och heter ‘Daily hydrating moisturizer’ Länk HÄR.
Och min nattkräm ‘Hydrating repair creme’ är det lite mer krut i så den får jobba ordentligt över natten. Länk HÄR.

// I have used Image Skincare now since April and Im obsessed. I have linked all my products above. Check it out! They are the best, I love it. My skin is so balanced.
Mitt bästa tips hårtips! Om ni precis som jag är blonda men får utväxt, gå till en frisör som kan hjälpa er färga håret i en så naturlig hårfärg som möjligt, en så snarlik till din riktiga hårfärg det bara går. Jag har nu ganska mörk botten (precis som jag har) och vissa mörka längder men så ligger lite ljusa slinger i luggen och på längderna, färgnyanserna gör att när min utväxt kommer så blir den inte så markant. Så mycket enklare! Nu behöver jag bara slinga håret typ 1-2 gånger om året för att bara fräscha upp det men det blir liksom inte en så markerad utväxt samt att jag slipper slita så mycket på det, du behöver heller inte lägga lika mycket pengar. Tips! Jag är för övrigt väldigt förtjust i blonda nyanser som är väldigt blandade, jag älskar slingor och framförallt när det är lite ljusare i luggen mot ansiktet. Blonda nyyanser man kan leka väldigt mycket med med och det blir nästan ännu finare när man lockar det, då kommer slingorna fram ännu mer. Det blir verkligen mer levande än bara en blond nyans på hela håret!

// Hair tips! If you’re blonde like me but get dark roots like me, ask your hair dresser to make your hair so natural they can. So much like your own color that is possible. Like for me now, Im pretty dark but with highlights which makes it so much easier when I get dark roots, doesn’t make it so distinct. It’s also good because I only need to go to the hair dresser like 1-2 times a year and dye it, saves you money and it won’t break your hair as much.


2 kommentarer2 kommentarer om “Lite skönhetsttips nu till hösten // Some beauty tips for fall”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad roligt att läsa att du är så nöjd med dina Image-produkter Sanne!!
    Hoppas du har det bra och trivs där borta! 🙂 Kram

    Reply
  • Vart kan man beställa produkterna? ?

    Reply