1-800-I-NEED-PIZZA

Sweater HÄR och leggings HÄR.

Igår knatade jag och Linn runt från 9 på morgonen till 19.00 på kvällen, tio timmar alltså. Det var sjukt härligt och jag visade henne runt i West Hollywood. Vi strosade bland alla härliga små gator bland palmer och små hak, vi käkade en mysig tjejlunch, drack iskaffe på Robertson Blvd, hängde på Beverly Center och avslutade med middag på Tocaya som ligger vid Sunset Plaza. Där joinade även två kompisar jag lärde känna förra året i New Jersey då dom var tillsammans med spelare i Devils. Båda bor i LA nu och det var så kul att få träffa och om dom dom <3

Alltså jag känner mig ju som vanligt som gravid, jag mår ju jättebra och har inte sämre energi eller så men igår föll mitt blodsocker så snabbt så jag hittade inte kassan på en butik vi var för att jag blev så yr, det var faktiskt läskigt men jag höll mig lugn jag visste ju vad det berodde på. Jag får inte glömma att äta oftare! Jag tryckte i mig en smoothie och godis och sedan var det bra igen och energin var på topp! Jag ska nog alltid ha något med mig i väskan, det är lika bra för att när jag blir hungrig nu då går det fort, jag blir akuthungrig. Jag måste käka lite mer nu, jag gjorde ju av med så mycket energi igår också så jag borde tänkt på att stoppa i mig lite mer =) Men det är nytt för mig och jag brukar oftast vara pigg och glad så jag glömde verkligen.

Vi hade utöver det (det varade bara i en kvart) en sådan sjukt soft dag igår i där vi bara gjorde det vi ville och hängde runt i den här sjukt softa staden. Eftersom vi var runt hela dagen så köpte jag nya kläder tills vi skulle på middag, vi var lite lätt ofräscha och undrade om vi ens skulle komma in på stället haha. Det blev som vanligt träningstights, vågar man köpa något annat i sin storlek haha? Och så köpte jag den här tröjan, hur skön? I need pizza, så min melodi just nu.

// We had such a great day yesterday, we just did what ever we wanted to do. It all ended with us strolling around for 10 hours! Haha. We walked around in Weho, went to Beverly Center, had ice coffee at Robertson Blvd, had a nice girls lunch and so on… Ended the day with mexican food at sunset plaza where two of the girls from last year in NJ Devils joined us, so much fun to see them <3 They both live here now so I was so happy we got together.

Because we walked around all day and got pretty sweaty we bought new clothes, I was to scared to buy something other than sweatpants right now haha.. So I bought this at Forever 21. This sweater is so me right now!

4 reaktioner på “1-800-I-NEED-PIZZA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.