Det är officiellt! Playmakers säsong 2 // It’s official! Playmakers season 2

JA, det är officiellt nu! Det blir en säsong 2 och jag är med! Det är även två nyförvärv i denna säsongen, vi välkomnar Josefin Lustig och Elin Wass massor. Jag är bekant med båda tjejerna och tycker det ska bli så roligt att dom är med så att även jag får följa deras liv, ska bli riktigt kul!

Jag blev tillfrågad om att vara med i Playmakers Säsong 2 i somras och kände att det var självklart att tacka ja. Det var så upplagt för en säsong 2 och jag tyckte att konceptet och programmet blev som jag hade hoppats på, jag var ju orolig när jag tackade ja första gången för att det skulle bli för likt Hockeywives som gick i Usa tidigare med en massa drama och skitsnack men detta har en helt annan programidé och det har fått väldigt bra respons.

Jag hade aldrig vågat tacka ja igen om det inte vore för all fin feedback från er där ute! Jag har fått så himla mycket bra respons så att det känns superkul att ni ska få ta del av en säsong 2 och få ta del av vår flytt till Buffalo samt följa med mig på alla mina äventyr med allt från karriär till graviditet och en massa trams som alltid! Så nu vet ni vad jag pysslat en hel del med sedan vi lämnade Sverige.

Hoppas ni är lika taggade som jag!! Läs mer om det HÄR.

// Yes, it’s official Im a part of Playmakers season 2 and It’s going to be so much fun. I would never have say yes to another season if it wasn’t for your guys support and all the great response. I was so nervous for the first season because you know I was worried about this show being to much like the american version of hockey wives where I felt that there was a lot of drama at some points, I wanted something totally different and more the backside of the hockey world and that’s just what I think the show was all about.

So, the season will start soon… Hope you are excited! And we are welcoming the two new girls that are in the show, Im so excited to see what the other girls are doing!! Just can’t wait to watch it myself! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.