La – Buffalo

Hejdå LA. Det har varit ett sant nöje som alltid. LA gör mig aldirg besviken, det fina vädret, mina vänner där, den slappa viben och allt mysigt häng.

Nu ska jag ösa i mig vatten, på torsdag morgon ska jag göra ett ultraljud för att ta reda på vilket kön det är på bebisen och då ska jag inte vara uttorkad. Fostervattnet ska tydligen bli klarare om jag fyller på med mycket vatten nu dagarna innan. Jacob tränar när jag ska in och göra testet så jag kommer inte få veta på plats vad det är för kön utan jag kommer få med mig ett kuvert med svaret i som jag inte för tjuvkika på!! Så ska vi göra en kul grej av det på fredag. Spännande!

Nu är vi snart på LAX, ska snabbt få i mig något att äta och sedan hoppa på planet och läsa lite böcker, läsa poddar och vila lite. Älskar att flyga!

Hörs när vi är hemma. Xo

Klänning HÄR (adlink)

// It’s time to go back home now. It’s been a pleasure like always. I love LA! Now I’m gonna try to find water I need to be hydrated on Thursday when I’m doing a gender test. So exciting! Getting in to LAX any second so I’ll see you in buffalo! Xoxo

Dress HERE (adlink)

 

 

1 reaktion på “La – Buffalo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.