Runyon Canyon hike och poolhäng vår sista dag i LA // Our last day in LA hiking and pool time

Vår sista dag i LA. Ida hade åkt hem på söndagen, Johanna och Sofia var och jobbade och jag har någon ny grej för mig, det är att jag inte är trött när jag ska sova och jag vaknar tidigt och är pigg, jag som i vanliga fall alltid somnar i soffan när vi tittar på film och som måste snooza i 20 minuter  varje morgon är typ konstant pigg? Min kropp kanske förbereder sig för ett liv med bebis haha. Hur som helst, jag vaknade i vanlig ordning vid 7 och så åkte jag och Linn till Runyon Canyon för en hike, Linn hade inte hikat tidigare och det är så soft hikespår så jag tog med henne dit. Vi behövde vara där skapligt då det var och fortfarande är 35 grader i LA. Det var en svettig hike men så skönt, det är alltid värst i början, så fort man kommer in i andra andningen så var det riktigt härligt.

Efter det funderade vi över om vi skulle strosa runt eller vad vi skulle göra, värmeböljan gav oss svaret, båda två flåsade i takt att vi borde hänga vid en pool. Snabbt hem och fräscha till sig, hoppa i badkläder och så stack vi till The Standard, högg två solstolar och solade, åt lunch och drack iskaffe i skuggan. Vi var bara där i ett par timmar innan jag blev inbjuden till & Other Stories för att spana lite på kläder så efter lite sol svidade jag om och åkte till deras kontor på Melrose. Kul med lite nya jobbkontakter mitt i all semester!

// Our last day in LA. I woke up at like 7, I don’t know what’s going on with me anymore. Is this like pregnancy hormones? Feels like my body is preparing for a baby haha, Im always so tired but I wake up so early nowadays. So, LA was so hot, it was like 35 celcius so we had to leave early. I love hiking and it was my sisters first time, she also liked it. After that we tried to figure out what we were gonna do the rest of the day, we talked about strolling around and stuff but ended up thinking that a pool day would be the perfect day to end the last day. We went to The Standard for some lunch and tried to get some tan before leaving to Buffalo and the colder weather. After that I went to & Other stories to meet up with a girl there, fun to see the office and get some new business connections in LA.

The Standard, jag bar min baddräkt från Bershka som jag köpte i somras. Så skön! Hade dock inte badat i den tidigare och ska nog inte göra det igen……

Här mår man! Ser ni det? Med en islatte i handen i skuggan. Åh!

I vissa vinklar, i vissa plagg, vissa dagar syns lilla bulan <3 Längtar tills den syns på heltid.

2 reaktioner på “Runyon Canyon hike och poolhäng vår sista dag i LA // Our last day in LA hiking and pool time”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.