Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:11 | October 31, 2017

Sista kvällen med min lillasyster // Last night with my little sister

Igår var sista kvällen för mig och Linn. Kan ni förstå att hon varit hos oss i två månader? Det har varit SÅ mysigt och jag kommer alltid minnas den här tiden. Det är så fint med syskon. Det finns ingen jag kan ha så kul och skratta med men det finns heller ingen jag kan vara så arg på haha. Känner ni systrar igen er? Så enormt tacksam för dessa månader, det är ju så fantastiskt att hon ens kunde följa med, det var från början bara något jag slängde ur mig “Linn, kan inte du följa med mig??” Vi har fått spenderat såå mycket tid ihop och fått upplevt massor, hon har varit med som stöd på mina ultraljud, vi har varit i NY, Toronto, LA och så har hon varit en så trygg punkt här för mig i min nya vardag. Jag kommer verkligen sakna henne och det kommer att eka tomt här hemma. Som tur är ses vi om ett par veckor igen i Sverige och i jul är hon tillbaka här i Buffalo igen med hela familjen. SÅ glad för det.

Så hur spenderade vi vår sista kväll? Vi åt en smarrig “kyckling-bowl” till middag, bakade nyttiga chokladbollar, lade ansiktsmask, tittade på tv och bara pratade och myste i soffan. Well spent skulle jag säga! Och ja, våra masker hade passat perfekt som utklädnad nu på Halloween haha.

// Yesterday was my little sisters last night here. Can’t believe its already been two months. We have been here, in NY, LA, Toronto.. She’s been my rock here! Ill miss her so much. Im so glad I’ll see her in Sweden soon and that she’s coming back with my family for christmas. There’s no one in the world I can laugh as much with.. but neither get so mad at haha. Sisters <3 SO grateful for this time and Im so blessed to have her in my life!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Sista kvällen med min lillasyster // Last night with my little sister”

  Haha, låter som mig och min syster också. Syskonkärlek när den är som bäst! <3 hon har också flyttat till USA och har en liten 2-årig dotter där nu. Tack och lov för FaceTime alltså! Har funkat jättebra att lära känna den lilla och busa genom skärmen och hon reagerade så tidigt både med att skratta tillbaka och känna igen oss. Så det går absolut att grunda starka relationer med de små även om man är på olika sidor av Atlanten. <3

  Reply

  Hej Sanne!
  Så spännande att följa din graviditet från Sverige, skulle vara intressant att höra vad du får för råd i form av framförallt kost i USA, vad du bör undvika tex. Har en känsla av att vi i Sverige har alldeles för mycket pekpinnar. 🙂
  Kram H

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här