Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:03 | October 31, 2017

Vår mysweekend // Our cozy weekend

We had the coziest weekend ever!! Thank you my friends for these days <3 Can’t wait for you to come back!

//

I torsdags kom Ida, Johan och Denver fram. Vi bara myste hela dagen, jobbade, gick promenad och jag lagade en höstgryta med ris på kvällen sdan bäddade vi upp åt våra gäster, Linn sover i gästrummet och Ida och Johan sov på bäddsoffan i vardagsrummet, typ det mysigaste rummet? Att ligga och sova framför brasan blev vi plötsligt sugna på så vi funderar på att göra det ikväll! Fullt hus, så mysigt.

Fredagen bestod av ett besök till Niagarfallen, det är så magiskt där. Området ovan fallen är så otippat, ett litet mini-Vegas med massa spelattraktioner och restauranger. Vi var inte sugna på fart och fläkt utan körde på en liten mysig pizzeria med världens godaste vedugnsbakade pizzor. Precis vad jag (och Frallan) var sugna på. Det var sådan riktig vinterkänsla där inne, kändes som när vi var små och var i sälen över Nyår. Man kommer in från fräsch kall luft in i värmen och äter pizza.


Kvällen bestod av middag på GianCarlos, tapas och kött sedan snicksnackade vi lite i soffan innan alla somnade.

I lördags körde vi en lång och mysig frukost och sedan var vi på J’s match, det var en dagsmatch så vi käkade lunch där. Kvällen bjöd på brasa, myskläder, charkisar och ost och blomkålspizzor. Ljuvliga – vill ni ha Idas recept? Slutade kvällen i soffan framför Så mycket bättre.


I söndags körde vi ännu en mysmorgon, jag visade er vår grötfrulle med färska bär och massa göttigt. Vi slappade i princip hela dagen, klädde ut Denver till Pumpa och jag och J klädde ut oss till lagets halloweenfest. Kom hem skapligt och våra vänner var som sagt kvar pga inställda flyg så det blev ännu en mysig kväll i soffan.

TACK Ida, Johan, Denver och Linn för denna helgen <3 Mysigaste på länge!!!


1 kommentarerEn kommentar om “Vår mysweekend // Our cozy weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här