INUIKII I WINTER // INUIKII THIS WINTER

Jag spanar redan runt på vinterskor och efter att ha träffat en av ägarna av Inuikii i Stockholm på Fashion Week i Stockholm tidigare i år så har jag spanat extra mycket på dom skorna. Jag vet precis vad för vinterskor jag kommer att köra på i år och gärna många år framöver. Jag har nämligen hittat sjukt snygga men bekväma och varma vinterskor, det är inte alltid så lätt tycker jag.

Här kommer lite inspiration till er samt länkar, det förekommer adlinks. Hoppas ni gillar dom! Dom finns även för barn också, för er som kanske vill matcha! Jag har tänkt lägga vantarna på dom beiga. Dom passar min kappa bra. Jag har ett par svarta liknande från Isabel Marant som jag verkligen gillar, jag hade på mig dom redan igår fastän det inte är så kallt för att jag tycker om dom så mycket. Länk HÄR. 

// This summer at the Stockholms FW I met one of the owners of the shoe brand Inuikii so after that I’ve had a good eye for this brand. Im totally obsessed now and I know exaclty what winter shoes I’ll wear. Hope you like them! Links and some inspo below.

Länkar: Från vänster uppifrån Grå boot, Röd Boot, Nudefärgad Boot. Från vänster på undre raden, Svart Boot, Grå/brun Boot, Svart pälsboot.

INIUKII

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.