Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:28 | November 7, 2017

Fluffig tofflor och skönhet // Fluffy slippers and beauty treatments

Mitt “spa-tema” fortsätter här hemma i Casa Josefson. Jag har precis badat, skrubbat mig, färgat brynen som jag inte gjort sedan innan bröllopet, lagt en inpackning i håret och nu har jag precis smort in mig, hoppat i “vanliga” kläder och så åkte mitt nya tillskot på i min toffel-samling. Dessa är så sjukt mysiga och fluffiga och kommer från mitt favoritmärke när det kommer till inneskor, nämligen Flattered, så sjukt bra kvalitét!

Älskar våra badrum här, särskilt master bathroom som är in till vårt sovrum, det är så himla fint och jag ska försöka sno stilen till vårt badrum i Sverige. Jag bryr mig inte så mycket om trender när det kommer till inredning, jag är mycket mer för att det ska kännas bra och att man ska trivas i det. Jag har kommit på att jag trivs så himla bra i det hem vi bor i nu och vi har ljusljusgrå/gröna väggar och älskar det. Ska fundera på det tills vi kommer hem!

Åter till tofflorna, dom finns även i svart och rosa. Ni hittar dom HÄR. Perfekt julklappstips!

// My spa-theme seems to continue. This morning I took a long bath, tinted my eyebrowns, haven’t done it since before our wedding, did a hair mask and then jumped in to my new slippers from Flattered. I love them!! They come in three colors, you find them HERE.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här