Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:12 | November 17, 2017

Ha en fin fredag! // Have a good friday

Nu ska jag bli upphämtad av killarna så ska vi äta fredagslunch. Tänkte stänga av allt jobb från och med nu för idag. Puss!

Tröja HÄR

// About to get picked up of the guys, Friday lunch is on the schedule. Planning on shutting down my phone / computer rest of the day. Xo

Sweater HERE


2 kommentarer2 kommentarer om “Ha en fin fredag! // Have a good friday”

    ​Hej! Kan inte du ge tips på julklappar till nära och kära här i bloggen? Och även knåpa ihop ett inlägg med vad du själv önskar dig? Helst inom den närmaste veckan eftersom det är nu man vill önska sig saker och även börjar titta på saker till andra! Andra julinlägg uppskattas också som t.ex. hur du kommer julpynta din lägenhet, tips på jul/nyårs kläder, dina julplaner, hur den ultimata julen för dig hade sett ut, hur dina tidigare jular varit, måsten när det kommer till juletider, vad du tycker om med julen m.m Låter jultokig haha, men finns det något mysigare??​ kram <3​

    Reply

    Hej! kan inte du tipsa om lite budget kläder? 🙂 älskar din stil

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här