Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:35 | November 29, 2017

Signa upp dig och var först med att få nyheten om min nylansering av shop och produkter // Sign up my newsletter to get all the news first about my new shop and products

Mina älsklingar! Ni vet inte hur glad jag är att för att äntligen kunna dela den här nyheten med er! NU kan du signa upp med din e-post för att få vara några av de första att få veta när jag släpper nya produkter! HÄR kommer ni dit.

Ni anar inte hur glad och smickrad jag blir när jag får emails, kommentarer och direktmeddelanden på min instagram om hur mycket ni vill att jag ska fortsätta designa och att ni saknar att handla min design. Tro mig, jag är igång och jag kommer att släppa nya kläder, både gamla favoriter och storsäljare men också nyheter. Jag kommer som första plagg släppa min bästsäljare ‘Suede Biker’ för er som inte vet vilken det är, klicka HÄR. Eftersom den här jackan blev så enormt populär, jag sålde slut 300 stycken sådana på 27 dagar i princip och så har den sedan dess varit så himla efterfrågad så känns den given att släppa igen. Denna gången har jag gjort samma jacka men i en ännu bättre och finare kvalitét, den är helt magisk!  Jag vill inte berätta mer om min nya hemsida eller mitt nya koncept på min webshop utan tro mig, ni vill inte missa mina kommande designs och kollektioner.

Signa upp HÄR!! Det enda du behöver göra är att skriva i din email så får du uppdateringar när något släpps. Hoppas ni är lika taggade som jag!! <3 Och glöm inte att signa upp för att vissa grejer kan släppas som limited edition och ta slut fort, då vill ni vara först. Jag kan hinta om läppstift till exempel….

// My loves! You can’t believe who excited I am to share this with you. Now you can finally sign up on my very own newsletter to get all the news first and to know about all my new designs and clothing lines before everyone else. Im sooo excited!! There’s no way you will ever understand how happy you make me when you email me, make comments or send me direct messages about how much you want me to keep designing and that you miss my design and my clothing line. But you know what? I’ve been working in secret for a while so soon it’s time to show you what I’ve been working on.

The first thing I will launch it my best-seller ‘Suede biker’ if you haven’t seen it, click HERE. It was so popular and it sold out in less than a month. Isn’t so hot? This time I actually stepped up and made the quality even better! It’s amazing. I don’t want to tell you too much about my new webshop and my new designs and future collections. Sign up HERE to be the first one to all the news!! <3 I mean, you don’t want to miss this, some pieces will be limited edition and you are going to want to be the first one to know!! I can already tell you about that Im about to launch my own lipstick….. and a lot more. Sign up now!! All you have to do is put in your email address. Hope you’re as excited as I am! XO!


1 kommentarerEn kommentar om “Signa upp dig och var först med att få nyheten om min nylansering av shop och produkter // Sign up my newsletter to get all the news first about my new shop and products”

    Åh, kan inte den svarta långklänningen från Janni Delers kollektion komma igen? Helt underbart fin, magisk!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här