Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:48 | November 30, 2017

Sverigetripp!! // Sweden trip

Sverige, jag kommer hem! J skulle ju iväg på en 11 dagar roadtrip så jag passade på att boka Sverige, träffa vänner, jobba och åka hem till Eskilstuna och familjen (trots att pappa är bortrest men han kommer hit över jul!) Jag åker på söndag och landar i Sverige 4e och åker tillbaka den 11e så 8 dagar blir det. Jag kände att det var för surrealistiskt att lämna Sverige gravid och komma tillbaka med ett barn så jag vill hinna träffa familj och vänner när jag är gravid haha. Min familj och vänner måste ju få känna lillen sparka och klappa lite på magen!! =)

Nu sitter jag och försöker få ihop schemat, jag har verkligen klämt in saker in i det sista. Det är på den nivån att jag flyger tillbaka hit till Usa måndagen den 11e och jag ska klämma in ett gästande i en podd mellan 7.30-08.30 sedan åka till Arlanda, jag hinner ju såklart men jag märker hur effektiv det gäller att vara om jag vill hinna med både jobb och vänner/familj <3 Ska dock bli riktigt roligt. Trist att J blir kvar själv här, nu får han prova på att vara den som är hemma när den andra är bortrest, J får prova på hockeyfru-livet i en vecka haha.

Nu tror jag att jag börjar få ihop allt. Jag tyckte jag hade litet planerat men det hade jag verkligen inte ser jag nu, dock så blir mina dagar i Eskilstuna torsdag-söndag nästa vecka lugna, jag ska bara prioritera familj och vänner (ok en intervju lördag morgon också!) Men annars så. Sweden Im excited!! <3 Ska bli mysigt att få lite julkänslor “hemma” i Sverige.

// Sweden Im coming for ya! J was suppose to go on a roadtrip so I booked Sweden at that time but now when he’s injured Im the one going on a roadtrip and J get to try on the hockeywife life haha. I thought It was to unreal to leave Sweden without a baby and then come back with a son so I wanted to meet my family and friends while being pregnant haha… It would be TO weird to not see them during this time. So I’ve planned to be in Stockholm 4-7 for A LOT of work and friends and then Ill go to my home town and my family from 7-10 to just relax and see my family and friends there, ok, one interview but that’s fine. And then on sunday Ill go to Stockholm again so that I can be in a podcast on monday morning before my flight goes back to US. I need to effective haha! Wow. I really thought I didn’t have too much planned but then now….. Im excited tho! Will be so much fun!

Processed with VSCO with a5 preset


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här