Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:02 | December 10, 2017

Hejdå Sverige, vi ses i vår! // Bye Sweden, see you this spring!

Tack för den här gången Sverige. Vi ses igen i vår och då kommer vi hem tre stycken. Så häftigt! <3

Även fast det varit väldigt intensivt så är jag så glad över det för att jag har hunnit med så himla mycket och hunnit krama om så mycket nära och kära. Det är många som jag inte hunnit träffa och mycket jobbrelaterat som får vänta. Men, jag kommer tillbaka <3 Tack i alla fall och tack Linn för att jag fått bott hos dig.

Nu ska jag krypa ner i sängen, jag ska vara gäst i Influencerpodden i morgon klockan 7.30 så det är dags att krypa ner i sängen nu och hoppas att jetlagen lagt sig, om inte så behöver jag inte ställa om när jag kommer till Usa haha. Längtar efter min man så himla mycket!!! <3 Puss.

// Thanks for this time Sweden. Its been sweet and short. Even though its been so intense because Ive been so busy Im grateful for that because I’ve got so much done and I’ve been able to see so many friends and relatives. Next time I get here we’ll be three, a little Josefson family. So exciting! Now Im going to bed, Im going to guest a podcast tomorrow called ‘Influencer podden’ which means ‘Influencers podcast’ so Im going to try to get some sleep. Hopefully I will have no jetlag but If I still do, I will not have to deal with it while back in US. Haha. Xo! <3 Can’t wait to see my husband!!

Sweater 2nd Day.


2 kommentarer2 kommentarer om “Hejdå Sverige, vi ses i vår! // Bye Sweden, see you this spring!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad är dina bästa new york tips?

    Reply
  • Vad mysigt att få komma hem tre sen 🙂 Då får vi ta en babyfika i vår!

    kram

    Reply