Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:11 | December 10, 2017

Mocca Baylage, nytt fräscht hår! // Mocca Baylage, new fresh hair!

I torsdags var jag hos Therese och fixade mitt hår. Jag passade på att boka in mig hos henne nu när jag var i Sverige, hon är ju min nummer 1 frisör så jag kunde inte vara i Sverige i en vecka utan att besöka henne.

När jag kom dit så klev jag in med en smutsig toffs och en slapp skjorta, jag skulle på möte med TV4 direkt efter men tänkte att med ett fint barr så kunde det lösa det mesta. Tanken med frisörbesöket just i torsdags var att bara fräscha upp håret lite, slinga det lite och göra det lite mindre grått och dassigt. Jag hade inte ens talat om för Therese vad jag ville göra utan hon bara bad mig slå mig ner i stolen och sedan lät jag henne göra det hon ville, hon förstod bara av titta på mig vad jag ville göra.

Om ni vill boka en tid hos Therese – skicka ett direkt meddelande till henne på instagram, hennes instagram är Theresefrieberg

// On thursday I had to see my hair dresser here in Sweden, I wanted to make it fresh with some new highlights. If you have any questions about my here, DM her on instagram, her account is theresefrieberg.

Hon började med att ta ur mina extensions från hairtalk, färgade håret, tvättade det och sedan satte hon i mina extensions igen.

UPDATE pga frågor kring att färga sitt hår under graviditet: Som gravid är många oroliga för att färga håret då många säger att det kan skada bebisen pga alla starka färgämnen och kemikalier. Jag har fått OK från min doktor att färga håret och jag pratade med Therese om detta som själv har barn (och slingade och var i kontakt med färgämnen medan hon var gravid) och färgar många gravida, grejen är att om du färgar enda in i hårbotten så kommer du ju i kontakt med dom starka ämnena men vi slingade inte ens enda ner så det ska vara helt ofarligt. Jag tycker man ska undvika det som gör en orolig och känner känner mig  själv väldigt okej med det beslutet och tror verkligen att det är helt lugnt att slinga håret under graviditeten.

// She took out my extensions, colored my hair and then put it back in again.

Mitt i frisörbesöket fick jag besök av den här gulliga tomten som var ingen mindre än Daniel Paris med ett bud från Starbucks.

// All of a sudden this cute santa, Daniel Paris showed up with a cute delivery from Starbucks to me.

Såg hur fräscht mitt hår såg ut med lite ljusare lugg!!

// When I saw my new hair color I was so happy!!! Looked so much more alive.

Här kommer en förebild utan extensions, ni ser ju hur mycket det behövdes toppas;

// This is before, as you can tell I really need a haircut on my own hair.

Och här är efter, hon gjorde en Mocca Baylage, det betyder att man lägger ljusa slingor i olika nivåer. Hon klippte ca 5 cm även luggen till hakan ungefär. Blev SÅ nöjd. Här ser ni resultatet!

// This is after. She cut it like 5 cm and cut my bangs to my chin. She also did a Mocca Baylage, that’s when you do highlights on different levels. So fresh right?!


3 kommentarer3 kommentarer om “Mocca Baylage, nytt fräscht hår! // Mocca Baylage, new fresh hair!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Använde frisören samma sorts färgmedel nu när du är gravid? Jag har hört att man ska vara försiktig med att bleka/slinga håret när man är gravid då det innehåller så mycket kemikalier… Vad tänker du kring det?

    Reply
  • Ja! Hon slingade inte enda ner i botten om du tänker på dom starka färgämnena och kemikalierna. Jag tänker att det är helt lugnt att slinga håret under en graviditet, särskilt när färgen inte ens nuddar hårbotten 🙂 kram!

    Reply
  • Riktigt snyggt färgat!!

    Reply