Utsvängda kostymbyxor och stickat! // Flared suit pants and knitwear!

Idag hoppade jag i mina nya kostymbyxor från Nala. Ni hittar dom HÄR. Så fina va? I min ”detta-borde-du-ha-i-din-basgarderob” har jag med ett par svarta smala kostymbyxor och ett par med vida ben. Mina från Alice & Olivia skickade jag iväg till Kina för att be dom göra ett sample, tror ni byxorna kommit fram eller går att spåra? Näe. Så ledsen för det men glad över att jag fick hem dessa på posten förra veckan. Jag tog i allafall strl S i dessa, jag har ett par XS också som ligger och väntar på mig till efteråt om jag får på mig dom annars funkar dessa fint. Sjukt fin passform. Idag matchade jag dom med en stickad tröja från Mayla. Enkelt men fint! Tröjan hittar du HÄR.

Några sidospår. Det första är att jag idag slog in lite paket och hur gulligt är det inte att det är J som varit och köpt present åt mig i Toronto när jag varit i Sverige (har NOLL aning om vad det kan vara, har inte önskat mig ngt!) men till det allra gulligaste, han har varit och köpt presentpapper själv och snören och fina dekorationer. Ni ser lite i bakgrunden på bilderna. Han är den människa på jorden som gillar minst att pyssla, jag har hört honom svära ett flertal gånger när han försökt sig på att slå in paket så jag tyckte det var så himla fint hur han hållit på och pysslat här hemma när jag var borta. Paketet var faktiskt riktigt fint, jag såg att han hade kämpat med det länge och det gjorde mig så glad <3 Så fin är han!

Till en annan sak. Jag har jobbat hela dagen framför datorn idag och tittade på min hälsa-app på mobilen nu nu, klockan är 17.10 och jag har gått 170 steg står det. Herre min gud. Alltså det är snö, kallt, mörkt och blåsigt utanför fönstret, jag är inte så sugen på att ta en promenad men jag insåg ganska snabbt att om man hade bott i ett land med varmare klimat året runt, typ LA, som jag bott i tidigare så hade jag 100 % varit utomhus idag, jag hade garanterat tagit någon lite promenad utomhus. Eller i Stockholm där vi nu bor så centralt, där går jag som bara den till möten och allt vad det är! Jag saknar vardagsmotion! Här kör man precis överallt. Jag fick lite panik så medan J låg och tittade på en dokumentär brände jag av 2 graviditetsanpassade träningspass från Youtube. Mår ju inte bra av att sitta still så mycket!

Så till en tredje sak, på tal om LA och varmare breddgrader. Vi är lediga tillsammans mellan den 12-16e Januari och tänkte åka till LA. Jag är då i graviditetsvecka 27. Har någon av er flugit i vecka 27? Min doktor sa att det var helt lugnt, hon rekommenderade mig att vara uppe och gå mycket på planet, dricka massa vatten och bära stödstrumpor. När vi däremot ska flyga efter att lille F har kommit så ville hon för min skull (för lillens skull var det lugnt innan) att det skulle gå 4-6 veckor pga ökad risk för blodpropp. Har någon av er erfarenhet kring att flyga med liten bebis också? Kommentera gärna <3

Nu ska jag plocka i ordning lite, duscha byta om och göra mig redo för att dra på match ikväll, därefter vankas lagfest. Puss!

// Today I jumped in to my new bootcut suit pants, I love them. I recently sent my favorite ones to a factory in China because I wanted to make a sample of them but they lost them… So so sad but happy I found these. If I would tell you my must haves in my closet two of the things would be classic slim suit pants but also bootcut suit pants. Today I wore them with a knitwear from Mayla, link HERE. You find the pants HERE. I wear size S right now, I feel that they run pretty small but I don’t know, I can’t fit into my regular pants so Im not sure. I got a pair in XS too, we’ll see if I ever wear them or if I stay with these.

Ok so to another thing. How cute is it that J went to Toronto when I was in Sweden and bought me a christmas gift, I have no idea what it is because I haven’t told him anything I want. But the absolute cutest thing is that he has been shopping wrapping paper and all of that cute stuff even though I don’t know anyone who hates wrapping gifts more than him, I can really tell how much time he spent while wrapping my xmas gift. So sweet!! <3

Another thing, Ive been working online all day and when I looked on my health app today Ive only walked 170 steps haha!! It’s so bad. When I lived in LA I was always out walking because of the weather and when im In stockholm I walk everywhere, I miss moving!! I just felt it was too bad and it’s so cold and snowy out so I did a session of some kind of prenatal yoga on Yotube haha. Better than nothing I guess? I just don’t like not moving at all in a day. Speaking of LA and better weather, J has a break from Jan 12-16 and we are planning on going to LA, Im going to be 27 weeks pregnant at the time, do you have any experience with that? My doctor said it was fine, she just said I should move on the flight there and stay hydrated. What Im more concerned about it when we are going to fly back to Sweden in May. We are having the baby in April and my doctor doesn’t want me to go on a long flight until 4-6 weeks after giving birth because it has a higher risk for blod clots. When did you fly for the first time with your baby? Do you have any experience with that? Please share! <3 Ok now I need to shower and then change, im going to the game tonight and after that we are having a team christmas party. Xo!

6 reaktioner på “Utsvängda kostymbyxor och stickat! // Flared suit pants and knitwear!”

  • Jonna skriver:

    Jag flög igår till Tyskland, visserligen bara en flygresa på drygt två timmar. Jag är i vecka 31. Men det gick bra. Bär stödstrumpor jämt nu för tiden men kände ändå att fötter och anklar svällde extra mycket. Men det ska nog gå bra för dig ? min svullnad eller värskefyllning kom först i vecka 30:)

  • Fanny skriver:

    Hej 🙂

    Jag flög i v.30 ungefär från Österrike så inte så långt men det gick bra. Flög även första gången med dottern när hon var 2,5 veckor gammal från Sverige till Kanada. Gick jättebra hon sov hela tiden. Lättaste flyget jag gjort med barnen. Det är bra att amma/mata vid start och landning. Det är väl mest hur du själv mår så snabbt efter förlossningen 🙂 men för oss gick det jättebra!

  • Lis skriver:

    Jag arbetar inom flyg och min flygläkare groundade mig från v 16 redan. Risken för blodproppar är tydligen stor om man flyger mycket/ långt. Sen har jag även läst en artikel om forskning på hur tryckförändringar vid start o landningi kabinen kan påverka fostret. Usch va negativ jag låter förlåt!

  • Amelia skriver:

    En sak jag tänkt på, du är så himla fin men måste sluta göra dig till när du filmar dig själv (posera med läpparna). Förändrar hela ens intryck av dig, blir så tillgjort. Du är verkligen supervacker utan att göra dig till så, vet inte om du är medveten om att du gör det, men syns så tydligt och ger en stel känsla.ungefär samma Pose som på översta bilden❤️

  • Caroline skriver:

    Jag flög till v. 38, reser mkt i jobbet så hade inte så mkt val och gick hur bra som helst. Stödstrumpor och säte vid gång så man kan gå på toaletten enkelt. Flög med vår bebis första gången vid 6 veckor tror jag. Bor utomlands så var tvungna att vänta länge på hans pass annat hade vi flugit med honom tidigare. Även med bebis tycker jag det går hur bra som helst, värre när de är toddlers;) Lycka till med allt, kommer gå toppen!

  • Sara skriver:

    Så länge graviditeten är komplikationsfri så går det bra att flyga 🙂 Jag har flugit i båda mina graviditeter, i vecka 28 och vecka 31. För mig var det inga problem alls, hade stödstrumpor och försökte tänka på att ställa mig upp med jämna mellanrum. Flög dock bara till Grekland och England, så var inga superlånga flygningar. Tänk på att du kan behöva intyg från din läkare/barnmorska om att allt ser okej ut och hur långt gången du är. Har aldrig flugit med jätteliten bebis. Det har inte varit aktuellt, men om man vill/måste så ska man väl tänka på riskerna kring exempelvis RS-virus och andra sjukdomar. Mina barn har varit 4 och 6 månader vid deras första flygningar. 6-månaders var till Thailand och det gick kanonbra! 🙂 Bara man behåller lugnet går det toppen. Barnen känner lätt om man är stressad och nervös. Men du/ni är ju så vana att resa så det är inga problem! Lycka till <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.