Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:27 | December 22, 2017

Mix and match

Kavaj Mayla HÄR (ny!) Gravidjeans H&M HÄR, Linne, Klackar Nelly adlink HÄR, mobilskal Ideal of Sweden HÄR.

Ikväll mixmatchar jag leopardmönstrat med rutigt. Like it. Nu börjar det bli svårt att gräva runt efter något i garderoben, jag behöver längre linnen och toppar. Eftersom gravidjeans har ett sådant band i midjan vill jag gärna ha något över det som täcker så jag och jag inte så mycket som är så långt. Det ska bli ett mission i NYC nästa vecka! Mina vanliga jeans passar mig i benen men jag måste ha en tofs i midjan och det är samma där, det täcker man ju gärna…

Nu ska jag iväg på match. Xo!

// Tonight Im mix matching leo print and checked pattern. Now it really starts to be hard to get dressed, I need longer tops, my regular jeans only fits me in the legs right now and I need a hair tie in the waist which makes me wanna wear something longer.. same with my maternity jeans, they have this waist band that I want to hide. So, find long tops and tee’s is going to be my mission in NY next week. Xo!

Blazer Mayla HERE, Maternity jeans H&M HERE, Basic top Zara, Heels Nelly HERE, Iphone case Ideal Of sweden HERE.


1 kommentarerEn kommentar om “Mix and match”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här