Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

04:26 | December 27, 2017

NYC is always a good idea

Det är tisdag kväll här i Buffalo och vi har verkligen haft sådana supermysiga dagar här med familjen! Det känns som om vi är på skidsemester förutom att vi inte åker skidor haha. Massa soffmys med brasan tänd, hemmakvällar, god mat, promenader i snön och båda sjuka och roliga diskussioner. Nu ska jag packa min väska inför NYC, vi alla flyger dit i morgon och ska vara där i 6 dagar, det blir anslutning med fler från familjen Josefson och även vänner till mig. Det blir nyårsfirande, massa härligt NY-häng och en hel del hockey. J spelar tre matcher i NY och självklart ska vi titta. Dom spelar även den stora matchen, Winter Classic på Nyårsdagen så Buffalo Sabres har ett eget flyg som dom flyger familjen och spelarna i, jag kommer flyga med det hem men åker med familjen dit i morgon. J lämnar tidigare än oss i morgon så nu ska jag pussa lite på honom.

Vi ses i NY! <3 Förresten – såg ni senaste Playmakers? Ni ser det HÄR. Och ja, jag bjussar på min bilkörning haha.

// It’s tuesday night here in Buffalo. We have had such amazing days here, feels like we’re on a ski trip somewhere in the alps excepts no skiing haha. Tomorrow we are all going to NY, J has three games there so we are all going and some more members from the Josefson family will join us there. We are going to just hang out and enjoy NY, watch the games and celebrate NYE. Now I need to pack. J is leaving earlier than us tom morning, Buffalo Sabres if flying the players and the family there but ill go with my family there and with the team back. It will be a lot of fun with the Winter Classic game on NYE day. Xo!


11 kommentarer11 kommentarer om “NYC is always a good idea”

  Ååå så härligt med NY. Vill dit. För mig lutar det åt att jag far till Australien och flyttar till USA i början på nya året.
  Längtar!
  Godfortsättning fina Sanne, njut i NY med familjen.

  Reply

  Hej Sanne! Jag ville bara fråga hur du håller dig så brun och fräsch hela tiden? Solar du eller är det Bus? I så fall, vilken? 🙂

  Reply

  Jag brukar använda Lancome tanning gel för ansiktet så har jag sprayat mig en gång nu i vinter 🙂 Jag tror att varför jag fortfarande har lite färg är för att vi hade fint väder länge och så var jag i LA i Oktober! kram!

  Reply

  Haha jag såg det senaste avsnittet av Playmakers. Du är så rolig när du ska köra, kul att du bjuder på dig själv! Även modigt av dig att börja köra igen! Själv tycker jag det är läskigt att köra när det bara gått någon månad sedan sist, så jag förstår dig.

  Kram!

  Reply

  Haha tack!! Jag är inte så brydd, bjussar gärna på det 😀 Jag är ju riktigt kass på att köra men kanske kan bli bättre, förhoppningsvis!! TACK <3 kram

  Reply

  Hej Sanne! Har du något bra shoppingtips i Buffalo? Vi är för tillfället i NY över nyår men åker till buffalo för att se JVM den 1:a, och här hinner vi mest med sightseeing. Finns någon bra galleria eller gata som du rekommenderar?
  Kram!

  Reply

  Åh missade detta. Men shopping Wallden Galleria annars åka över gränsen till Kanada och spana in outletsen! KRAM!

  Reply

  Åå nu hoppas jag snart du kommer tillbaka från din julpaus, så tomt här.. ^^ konstigt att det kan kännas som att man inte pratat med sin kompis på länge, när du inte bloggat på ett tag haha, bra betyg med andra ord! Men hoppas du haft det fantastiskt och njutit av lite ledigt <3

  Reply

  Åh jag har saknat er med. Din kommentar fick mig att känna att det var NOG! haha! KRAM <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här