GRAVIDSTATUS VECKA 25

Min gravidstatus vecka 25 (24+6) Nu har 63 % passerat. Woho!

Mående: Jag har hittills av min graviditet mått bäst förutom en dag med halsbränna. Den försvann dock, jag tror att det var från allt julgodis bara. Jag har haft full rulle med massa energi, inte behövt vila något speciellt och inte känt mig gravid i mitt mående alls. Jag har känt mig som en riktig superkvinna som inte varit särskilt trött på kvällarna eller morgonen, helt sjukt! En riktig pangvecka. Vecka 25 var en grym vecka!!

Cravings: Inga direkta cravings. Jag har inte haft någon överdriven hunger, det känns som att allting i magen är så kompakt nu och så fort jag blir mätt så blir jag riktigt mätt, det spänner ordentligt då haha. Jag försöker äta på men har inte suktat efter något speciellt. Denna veckan har mycket pizza, hamburgare, korv och sådant slunkit ner.

Vikt och kropp: 5.5 kg +!

Hormoner:
Jag kände mig lite gråtig igår på Winter Classic matchen men det är som vanligt, hade jag gjort det ändå kanske? Jag tyckte det var en så stor grej och det var så mäktigt. Kände mig så himla stolt över J och var så glad över att få uppleva det, förmodligen sker det aldrig igen? Jag tänkte mycket på lillen i min mage som är helt ovetandes haha, han får vara med om mycket där i magen. Jag tyckte också det var lite sorgligt att säga hejdå till familjen och J’s familj, kände mig lite nedstämd på planet men vi ses om några månader igen <3

Övrigt: Jag är så extremt glad och tacksam över att jag i vecka 25 kan åka iväg såhär i en vecka till NY och orka med allt. Inga krämpor eller någonting, tack för det! Vi hoppas det håller i sig. Lillen lever rövare i magen och dom flesta som jag hängde med i NY får känna på en spark eller två, han är aktiv. Han har varit extremt aktiv på kvällarna och morgonen, jag har inte kunnat låta bli att filma honom så han håller på. Gullisen. Längtar efter honom!

Denna veckan har tjejerna i laget kommit fram och sagt ”There it is, you have a little bump now!” dom tycker att den plötsligt tittat fram.

2 reaktioner på “GRAVIDSTATUS VECKA 25”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.