Dagarna i NYC // Days in NYC

Medan lillkillen i min mage härjar hejvilt i magen tänkte jag göra en liten recap på våra dagar i NYC. Staden som på riktigt, aldrig sover.

// Mean while the little one is having a circus in my belly Ill show you my last days in NY. Ill just let the pics talk for themselves.. It’s been great days. Couldn’t ask for a better way to end 2017 and start 2018.

Här står jag på mina föräldrars hotell och är redo att slänga mig i en uber 200 meter till J’s hotell. Dom bodde supernära vilket gjorde hela resan mycket smidigare. Förresten, tips till er 2018 – köp er en röd resväska, det har jag och jag ser alltid min väska på rullbandet direkt. Eller, för att det inte ska bli fler röda, köp en blå eller grön vettja!

Trots att det inte blev några större mängder sömn så har den sömn och dom naps jag fått gjort sitt. Hotellsängar for the win. Jag älskar att inspireras av hotell när jag inreder mitt egna sovrum. Nästa projekt får bli lägenheten i Stockholm. Ett bebisanpassat rum med hotellkänsla haha.

Vi har ätit, ätit och ätit.. Här hade J haft match och vi åt lite mat och glass på kvällen.

Att hoppa i en mysig morgonrock och slänga sig på en hotellsäng när man är i ett iskallt NY ligger inte på min minuslista.

Har vaknat upp och sett hur solen trängt sig in i rummet, vi hade verkligen tur med vädret i NY. Sol varje dag i princip!

Jag har gosat med lill-magen och shoppat åt… J. Jag shoppade typ ett underställ i NY, det var det. Och den här tröjan på bilden från Aritzia.

Denna gossen fick superfina vinterskor av mig! Tips till era killar HÄR. J fick svarta av mig.

Jag har tagit två lååånga bad <3

Och som sagt, köpt underställ i förberedelse för Winter Classic matchen.

Har ätit goda frukostar. Denna smoothiebowlen från Le Pain var magisk!

Varit shoppingråd åt pappa!

Ätit middagar, NY är ju ett mat-mecka och Vandal är ett givet besök. Såhär går mina blogg-mat-bilder med 5 hungriga killar haha…

Hängt i våra gamla kvarter, Hoboken. Här var vi på vår favorit vinbar Bin 14 innan vi skulle till Prudential och se J möta sitt gamla lag på sin gamla hemarena. Ganska märklig känsla!

Jag älskar Hoboken och har så fina minnen där. Jag hade kunnat bo där igen! På Prudential Center sprang jag ner till tjejerna och kramade om dom och folk som jobbar där som jag saknat. Buffalo vann mot Devils på övertid och det var ett jäkla liv på läktaren. Sjukt kul match!

Lämnade pulsen och storstadslivet en dag och åkte ut till vår familjevän Anna i Connecticut. Vi var bjudna på lunch där ute och det är så otroligt mysigt där! Hade jag flyttat till NY idag hade jag nog kunnat tänka mig bo lite utanför men har sådär nära till Manhattan.

Anna har en gård där ute med Kevin Bacon, en gris och hönor och en tupp. Hon hade fått så fint på gården med ett så fräscht fint kök där hon kan köra middagar eller vinprovningar, ostprovningar eller vad man nu vill göra. Sååå härlig miljö! Vissa av mina vänner som visste att jag var i NYC smsade och undrade VAR i NY jag var när jag postade en bild på instagram på mig och grisen Kevin.

Hej från oss! Kevin är ungefär som mig just nu, äter allt som kommer i hans väg.

På Nyårsafton var familjerna till spelarna i Buffalo Sabres utbjudna till Citi Field där Winter Classic skulle spelas för att se på killarnas träning och ha en family skate. Bussarna gick tidigt från hotellett till arenan. När vi kom dit fick vi hänga inomhus medan killarna tränade, tack och lov, det var riktigt kallt men vi började bli ordentligt peppade här inför den riktiga matchen på Nyårsdagen. Så fet inramning!

Jag laddade upp med varm choklad inför Family Skaten, jag är ju ingen hejare på att åka skridskor kan jag väl erkänna.. Särskilt inte i låneskridskor storlek 42.

Både Js föräldrar och pappa var med där ute och kikade på träningen och J’s mamma tog också en svängom på isen. Tyckte att dom anordnade det väldigt bra för familjerna dagen innan såhär, det uppskattas!

Och här var det färdigåkt! Heja! Nu har lille F fått skejta lite också. Ser fram emot när han kan få vara med på sånt här!!

Efter detta bjöds det på lunch sedan fick vi poliseskort tillbaka till hotellet, jag märkte såklart inte det men pappa talade om det för mig. Snacka om hög säkerhet för spelarna och familjerna! Det var nog första och sista gången jag var med om det. Jag och J tog sedan en Nyårsnap och sedan var det dags för en fördrink på Crosby Hotell, vi var 19 personer på Nyårsafton, grym anslutning så en fördrink satt på sin plats innan vi skulle vidare till Piccola Cucina för Nyårsmiddag. Här är jag och tjejerna <3

Varför bär man ofta svart på Nyår? Jag funderar på att bära något annat nästa år haha.

Nyårsmiddagen blev lyckad med festlig stämning och en massa mat. Nyår är en ganska överskattad dag tycker jag men det är mysigt att skåla ihop med familj och vänner, mer än det behövs inte <3

Vid tolvslaget hade J smitit hem och jag stannade och skålade med det här gänget (minus Ida) sedan ubrade jag också till hotellet och la mig och laddade för morgondagen… Precis som alla andra. Alla ville vara pigga.

För att på Nyårsdagen var det dags för det vi alla väntat på, Winter Classic. Det är en utomhusmatch som spelas varje år och i år var det Buffalo Sabres som mötte NY Rangers på Citi Field. Det var vi och ca 40 000 andra som var varmt påklädda och enormt peppade på match! Jag hade laddat upp med underställ, dubbla vantar, polotröja, min varmaste vinterjacka, skidbyxor, ja ni förstår… Vi alla klarade faktiskt den isande kylan bra!! Det var grym stämning och vi hade ett familjerum där vi kunde värma oss i pauserna som hjälpte till!

Det var riktigt underhållande och jag var så stolt när J klev in där tillsammans med sitt lag.

Matchen var en riktig rysare och slutade med förlängning där dock Rangers klämde in den. Synd! Men 1 poäng fick vi med oss i alla fall och det bjöds minst sagt på en bra match. En riktig upplevelse och jag tror aldrig jag kommer få uppleva det igen, riktigt mäktigt. Efter detta så flög jag hem med familjeplanet och catchade upp med dom andra fruarna. Alla var rätt slut efter vistelsen!

Landade sedan i ett snökaos och så åkte jag och J hem och däckade <3

2017 kunde i allafall inte sluta på ett bättre sätt och inte heller kunde 2018 börja på ett häftigare. Tack alla inblandade för fina dagar och minnen för livet och tack Buffalo Sabres för allt ni anordnat under tiden i NY! <3

 

7 reaktioner på “Dagarna i NYC // Days in NYC”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.