Ny vecka, rutinkontroll hos OB Gyn, fullspäckat schema och LA på fredag! // New week, OB Gyn appointment and LA on friday!

Då var det måndag och idag går vi in i graviditetsvecka 27! Heja! Det är så roligt att det går så fort nu? Hoppas det håller i sig. I morse vaknade jag förvirrad, jag är helt dagvill och insåg att det var måndag när jag hade snoozat i 30 minuter och fick panik när jag insåg att det var månad och jag hade massor att göra!

Nu har jag varit vaken ett par timmar, tagit itu med mailen, druckit kaffe, ätit avokadomackor och lyssnat på en podcast jag gästade som släpps nästa vecka. Spännande att dela det med er och se vad ni tycker! Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för vanlig rutinkontroll, jag och J har inte varit hos vår OB-Gyn på en månad så vi är så peppade båda två! Idag tror jag att dom ska ta nya tester på mig för att se om jag har brist på något, senast dom testade mig såg allt bra ut och jag behövde inga speciella tillskott mer än vanliga gravid-tillskott samt omega 3 som jag blev rekommenderad. Jag tror också att vi idag ska mäta magen, jag har en tjejkompis i laget som är 3 veckor bakom mig och hennes mage har dom mätt redan och inte min? Kanske kommer idag, den har ju varit lite seg i växten. Vad gör man i Sverige i denna veckan? Går man på någon kontroll?

Annars i veckan? Bocka av en massa jobb, jag ska träffa en doula som jag är intresserad av att anlita till förlossningen, jag ska på gravidmassage, det vankas 2 hemmamatcher, jag har möte med min hälsocoach, jag ska bocka av en massa jobb och packa inför LA på fredag. Så härligt ska det bli med 4 dagar semester med mitt hjärta <3 Sista resan utan bebis.

Vill ge er alla ett stort tack och en kram för alla era fina ord kring mitt inlägg där jag delade med mig av mina fredagstankar från soffan. TACK <3 Så roligt att ni uppskattar det, jag får ju sådana ryck ibland när jag bara måste skriva av mig. Kul att ni gillar det! <3

// Yay, it’s monday again. I was so lost when I woke up this morning, I was snoozing and when I realized it’s monday I freaked out and jumped out of bed. I have lots to do! So this morning Ive been dealing with a lot of emails, listened to a podcast I was a guest in couple of weeks ago and been preparing for a new week. Later today we are seeing my Ob Gyn, haven’t been there in a while so I can’t wait!

What else is going on this week? Tomorrow Im meeting with a doula that I think Im going to want to have there for my delivery. I got a lot of work this week, there’s two home games, Im going to a prenatal massage (yay!) I have a meeting with my health coach and I need to pack for LA on friday, can’t wait to have 4 days off with my love <3

6 reaktioner på “Ny vecka, rutinkontroll hos OB Gyn, fullspäckat schema och LA på fredag! // New week, OB Gyn appointment and LA on friday!”

  • Josefine skriver:

    Hej.
    Jag började mäta magen omkring vecka 25-26 när jag var gravid, och runt v30 började vi känna hur hon låg med huvudet osv, även fast dem kan vända sig fram och tillbaka till v35 innan man vill göra vändningsförsök ifall bebis ligger fel. Men en rolig tid med mycket som händer och se fram emot.

    Tänkte fråga om du inte kan visa lite bilder på alla grejer ni har till bebis? Tänkte på om ni ska inreda nåt rum, favoritplaggen osv 😀

    • sannealexandra skriver:

      Okej! 🙂 Då är det nog ungefär samma här, nu har dom börjat mäta min. Jaa så spännande, vi är så peppade nu. Jo absolut, kan börja visa upp lite mer! KRAM!

  • Sofia skriver:

    Jag väntar mitt andra barn och vi är så förväntansfulla! Jag är i v. 12 och nästa vecka ska vi äntligen få träffa den lilla kabbraten för att se så hen mår bra där inne. I v. 18/19 får man reda på könet om man vill såklart. Nästa besök är i v. 25, då går mamman själv till bm för att samtala bara. I v. 30 mäter bm magen och lyssnar på hjärtljuden ;* <3

    • sannealexandra skriver:

      Åh vad kul!! <3 Så roligt att få se dom små. Det är helt fantastiskt för jag tyckte det kändes så himla overkligt hela tiden. Tack för all info!! Jag tycker det är spännande att jämföra. KRAM!

  • Sofia skriver:

    Tack för en fantastiskt inspirerande blogg! Härligt att få läsa dina tankar kring din gravditet. Jag kan verkligen relatera till de känslorna som uppstod innan ditt första ultraljud. Dock har jag mått illa i 9 veckor från morgon till kväll, men den här veckan känns det som att illamåendet börjar avta. Det är mest på efm/kvällarna och tidigt på morgon nu. Mår även psykiskt dåligt av att inte veta hur lillen mår där inne, och det känns inte verkligt på något sätt. Vill bara se att det finns ett barn därinne. Jag tror inte det har gått in än att vi faktiskt är gravida, haha. Jobbet tar så mycket tid och energi att jag inte har hunnit med mig själv riktigt.

    Jag skulle gärna vilja få mer inspiration av dina inköp till bebisen. Kläder, inredning osv. 🙂 ta hand om er!

    • sannealexandra skriver:

      Tack så jättemycket <3 Åh, jag fattar.. det kan vara riktigt tufft för många, särskilt med illamående. Hoppas det ger sig snart, för många ger det sig efter vek 12. Håll ut! Nej, jag vet, det psykiska kan jag verkligen relatera till. Det är en så stor grej och man är ju så rädd om det lilla som sker i i ens kropp så man vill ju bara så gärna att allt ska gå bra <3 Det är bara försöka (det är svårt) att lita på kroppen och försöka vara glad för att allt är som det ska, i just detta nu <3 Men det är svårt. Jag vet, det har dock blivit bättre längre in upplever jag men sedan så kanske det är så, nu ska man oroa sig livet ut... När den lille är ute fortsätter det haha. Hoppas du mår bra just nu och lycka till med allt! Jag ska slänga upp mer inspiration om vad man kan tänka sig inhandla, ge lite tips och visa kläder. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.