Tre saker jag vill ha i min vårgarderob! // 3 things I want for spring!

Okej, till det materiella. Även fast jag är inne i en sådan ”Inre resa period” just nu så tycker jag det är roligt med lite materiella saker ibland, även fast det inte gör mig gladare i längden så är jag ju intresserad av mode och det kommer jag nog aldrig komma från, jag vill vara det, det är ju jag och ett av  mina stora intressen. Färger, former, skapandet. Så länge man vet om att materiell lycka inte är äkta lycka så tycker jag inte det är något fel att gilla fina saker.

Hur som helst, jag nämnde ju att jag alltid har ett extra sug för nytt nytt nytt när Januari kommer. Här tänkte jag visa er några saker jag gärna skulle vilja lägga vantarna på just nu.

// Ok, so to the material love. As long as you know that new stuff wont make you happy in the long run I think it’s totally fine to love beautiful things, I’ve always been interested in fashion. I just love to both look at and work with colors, materials, the design. I just looked around online and found some things I would love to add to my spring closet.

Nummer 1. En väska från det Australienska märket Kooreloo. ÄLSKAR dessa unika handväskorna. Måste ha en i någon färgglad färg till våren/sommaren. Ni hittar dom HÄR.

// First thing. A colorful little unique bag from the Australian brand Kooreloo. Im obsessed and need one!! You find them HERE.

Jag har en tracksuit från Wildfox och använder den utan att överdriva 3-4 dagar i veckan, det är det skönaste jag burit och den är smickrande för kroppen. Det som är bra för er långisar är att den är väldigt lång i benen så får man justera längden själv. Viktigt eftersom det är bootcut, inte så snyggt med för korta vida byxor haha. Min blåa hittar ni HÄR och den här skönheten i Nude som jag just nu är helt insnöad på hittar ni HÄR. Jag älskar den!!!

// This tracksuit from Wildfox, I just love it. Im not overrating Im wearing my blue one like 4 times a week, it’s the most comfortable tracksuit I ever wore. You find my blue HERE. And this nude amazing HERE.

 

 

Dessa skorna från Alexander Mcqueen har jag spanat på läääänge. Nu kommer dom faktiskt med DHL till mig idag, woho. En liten present till mig själv. Jag ser mig själv gå en hel del i vår/sommar med barnvagnen så det tycker jag var en rimlig present till mig själv, som blivande mamma.. <3 Jag älskar sneakers och särskilt dom som får mig att bli lite längre hehe. Ni hittar dom HÄR.

// These sneakers from Alexander Mcqueen are just perfect, I’ve been wanting them for a while and they are actually getting delivered here today with DHL! Yay. It’s a gift for my self, I feel it’s the perfect gift now when we are having a baby, I will wear them all spring when Im out with the stroller. You find them HERE.

6 reaktioner på “Tre saker jag vill ha i min vårgarderob! // 3 things I want for spring!”

  • A skriver:

    Hej!
    Sååå snygga skor! Helt magiska!
    Jag är i v 21 med mitt 2:a barn och tycker om att följa din blogg!
    Ville bara ge en liten heads up angående skorna att det är relativt vanligt att man går upp en storlek i skor efter graviditeten. Vet inte vad det beror på men jag och flera kompisar samt andra personer vars bloggar jag läser har det varit så för. Vill bara förvarna så att de supersnygga skorna inte blir för små när det väl är dags?

    Kram

    • sannealexandra skriver:

      Ellerhur – och det bästa? Det skönaste jag haft på mig. Helt galet!! <3 TACK, ska tänka på det. KRAM!

  • Kim skriver:

    Kan du inte tipsa om t-shirts/blusar till våren?❤️

  • Josefin skriver:

    Åååh dressen i nude var så sjukt snygg!!! Älskar när du tipsar om snygga outfits, det gillar jag mest att läsa om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.