Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:45 | January 10, 2018

ÅRSRESUMÉ OKTOBER – DECEMBER

Då har vi dom tre sista månaderna av mitt 2017! Så roligt. Vilket år!! Nu går vi igenom Oktober, November och December <3

Oktober:
Vilken resemånad, jag är så glad över att jag mått så bra i min graviditet så att jag har kunnat resa! I Oktober var det fortfarande supervarmt i Buffalo, vi var i Toronto och mötte upp vänner, vi var vid Niagarafallen och jag åkte och träffade mina girls i LA.

Men, det största av allt – vi gick ut med att vi ska bli föräldrar och mina läsarsiffror drog i taket. Jag vet själv hur roligt jag tycker det är att läsa om graviditeter men jag trodde inte det skulle finnas lika stort intresse hos mig, jag vet inte varför. Jag är fortfarande så glad över alla fina ord från er och det är så roligt att ni uppskattar att jag delar med mig av min resa.

Jag har haft en höst fylld med roliga samarbeten via blogg och instagram i Oktober gick ett utav samarbetena ut på att baka dom mest gillade bullarna på instagram ihop med Kungsörnen. Vi fick veta att vi väntade en pojke!! <3 Och jag köpte mina första bebisplagg.

Det blev officiellt att jag valde att tacka ja till säsong 2 i Playmakers. Jag gjorde ett samarbete med H&M, så stort!! Och det var min systers sista kväll i Buffalo efter att hon bott hos oss i 2 månader <3

November:

Vi gjorde ett stort ultraljud i mitten av graviditeten och fick se vår lilla gubbe <3 Jag var inne på sjukhuset en sväng med förverkar men allt var lugnt, min kropp var bara lite liten och gjorde plats för den lille grabben. Jag jobbade på med nya kollektioner inför min nylansering. Jag kämpade på i mina vanliga kläder, nu passar dom inte längre… Och, jag åt allt som kom i min väg när jag var hungrig. Bagels for the win!

Jag inledde ett roligt samarbete med Daniel Wellington, firade att vi var halvvägs inne i graviditeten – hej vecka 20! Det var en milstolpe och så vilade jag en hel del och fick känna på en och annan halvbra graviditetsdag.

December:

Jag åkte hem till Sverige för att hälsa på och jobba lite. Blev överraskad samma dag som jag landade med en Baby Shower <3 Helt otroliga vänner!! BABY F är så omtyckt redan!!! Jag var hemma i Eskilstuna och myste med familj och släkt. Jag passade även på att piffa håret hos Therese när jag ändå var i krokarna.

Jag kom hem och julpyntade vårt hem, gjorde lägenheten redo för julmys med familjen som skulle komma på besök. Vi hade en supermysig jul hos oss, åkte på utflykter, åt god mat och myste framför brasan. Flög med familjen till NY för att möta upp mer familj och vänner, umgås, se på J’s matcher, fira in det nya året och se Winter Classic. Skålade in 2018 med finfina människor och ser SÅ fram emot 2018. Ett grymt avslut på mitt bästa år hittills.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här