Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:58 | January 10, 2018

Tidig morgon och magnetröntgen // Early morning and MRI

I morse skulle jag egentligen haft skypemöte med min livscoach Filippa men vi sköt upp det till senare i veckan eller nästa. Jag hade inte tänkt gå på hemmamatchen igår men ändrade mig i sista sekunden och tur var det för J hade inte kunnat kört bilen hem. Han skulle täcka en puck igår på isen och fick pucken på knäet, det är extremt svullet nu och för säkerthetsskull behövde han göra en magnetröntgen 08 i morse så jag skjutsade dit honom. Stackarn! Förhoppningsvis är det bara svullet och ingen fara, vi hoppas på det!

Några dagar ledigt kommer nog hjälpa till en hel del <3 Satan vad elitidrottares kroppar får ta smällar alltså. Hur som helst, det var en mysig morgon ändå på sitt sätt och jag sa åt honom att det är bättre att han går på kryckor nu än när bebis kommit hit haha. Då kanske vi har två “handikappade” som har svårt att gå och inte kan funktionera som vanligt haha. Framförallt dagen vi ska in till sjukhuset med värkar, då skulle det underlätta om J är hel så det är lika bra att ta en sådan här smäll nu kom vi fram till. Man får hitta något positivt i allt, tajmingen var ändå ok är vi överens om, med ledighet och ingen bebis ännu.

Nu ska jag åka och hämta honom, solen skiner så fint här i Buffalo idag. Lunch står på schemat sedan blir det nog väldigt lugnt här hemma i casa Josefson, min doula tyckte jag skulle passa på att vila ihop med J, låter som en bra idé tycker jag. Xo

// I wasn’t planning on going to the game last night but Im glad I did, J wouldn’t have been able to get home other wise. He got injured last night, he was covering a shot and got the puck on his knee.. Hopefully nothing bad. We went to do an MRI this morning at 8, I was suppose to have a skype session with my life coach but we are doing that another day, J needed me <3 Poor guy. Can’t believe how much hockey players have to deal with, their bodies are just.. wow. Must be so tough sometimes. Well it was a pretty cozy morning anyways, we realized it’s better to have him injured right now than when the baby arrives haha. Trying to see something positive in every situation. We are going on a break on friday so vacation will 100 % help him heel faster. Now Im going to pick him up, we are going to do lunch. After that Im sure it will be a lot of rest in Casa Josef, my doula told me to rest with him so Ill think Ill do that <3 Xo


4 kommentarer4 kommentarer om “Tidig morgon och magnetröntgen // Early morning and MRI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här