5 good things this week

  • I helgen är det All Star Break för hela NHL och jag och J tänkte åka till Toronto, jag bokade två olika restauranger idag och hotell. Längtar så! Bokade ett så mysigt hotell! Jag hade glömt bort att dom skulle vara lediga och J sa här om dagen ”Sanne, ska vi åka till Toronto, strosa runt hela dagen, äta någon skön middag på kvällen och sedan lägga oss på hotellet och slå på någon film” JA, jag tackade glatt ja. Ska bli så mysigt efter 5 dagar ifrån varandra.
  • Jag har signat upp mig på några yogaklasser denna veckan. Så skönt för kroppen!
  • Vi har beställt vagn, babysitter, bärsele, babygym, monitor, skötbord, skötbädd, resevagn, resesäng och lite annat smått och gott. Lovar att visa er allt! Så spännande. Vagnen är vi mest taggade på att få hem, så kan vi prov-gå lite haha. Hur härligt! Tänker att jag samlar ihop allt och gör några inlägg kring det.
  • Jag har haft möte med min hälsocoach Filippa idag och idag pratade vi om min business, pratade om mina drömmar, hur jag ska utveckla hela mitt varumärke yttligare och hur det ska få en djupare mening. Vi bollade lite och så satte vi upp några action steps, riktigt peppad. Vi tog självklart hänsyn till att vi får en ny liten familjemedlem. SanneAlexandra kommer gå mer mot välmående framöver, både det yttre och inre.
  • Jag tycker att debatten och hashtaggen #nufårdetvaranog som Bisse och Jana har dragit igång angående äkta och oäkta följare är grym. Sådant här måste uppdagas! Jag tycker att min kompis Emelie skrev ett bra inlägg om detta HÄR. Många bolag idag, små som stora väljer att lägga sin marknadsföring på influencers på instagram och det finns en hel del stora konton som har köpt sina följare. Jag har fått massor med frågor på DM och på mail om jag vill köpa följare och likes så det finns ju en hel del omoraliska vägar att ta om man är desperat efter följare. Som tur är, så kan man nu se om du har ett äkta konto eller inte, genom att visa upp din statistik där man ofta kan tala beroende på från vilka länder dina följare kommer från. Jag visar gärna och stolt upp min statistik, jag har växt så ENORMT mycket sedan jag 1. Gifte mig 2. Blev gravid och 3. Playmakers började sändas, på måndagar när nya avsnitt släpps brukar det stiga ordentligt. Jag har en killkompis hemma i Sverige som tycker det här är så kul och brukar hålla koll på hur snabbt jag växer för vissa veckor är det galet!! Roligt. Förra veckan nådde jag ut till ca 1 miljoner i snitt om dagen, en dag hade jag exponering på 1.7 miljoner. Sjukt!

 

2 reaktioner på “5 good things this week”

  • Joanna Andersson skriver:

    Hej Sanne! Kul att du ska till Toronto. Jag har precis fått reda på att jag ska till utbytesstudier i Vancouver. Jag är inte riktigt taggad än, kanske för att Kanada låg långt ner på min lista och jag hade en annan bild av vart jag skulle vara egentligen. Skulle vara kul att höra din åsikt om Kanada, hur tycker du det är där? Här i Sverige är det ju mest ”hype” över USA.

    Kram Joanna

  • Lovisa skriver:

    Hej! Väldigt roligt med din stora exponering, jag har följt dig i många år och unnar dig alla framgångar. En viktigt hashtag du nämner gällande äkta följare. Något jag tycker är viktigt att ta upp, som går hand i hand med det du skriver om att många företag använder sig av influencermarketing idag, är ansvaret influencers har att märka reklam och samarbeten på ett korrekt sätt. Något som det är lag på och som kraftigt ökar trovärdigheten. Jag tycker att det alldeles för ofta förekommer slarv (okunskap)? och över lag nonchalans till det i branschen. Dock känns det som en ursäkt att skylla på okunskap då det bör vara en del av jobbet att ta reda på och följa lagar och regler om man får betalt för ett samarbete. Tyvärr har jag slutat följa många bloggar/instagramkonton just på grund av dold/ej korrekt märkt reklam och samarbeten. För mig känns det oseriöst och som att dessa profiler inte tar sitt jobb på allvar. Det borde vara en självklarhet att göra rätt ifrån sig precis som i vilken annan arbetsroll som helst, särskilt när företag många gånger betalar stora summor pengar för exponeringen. Samtidigt förstår jag att det är komplext då detta är en ny bransch, men jag tänker ändå att inställningen oftare bör vara hellre för mycket ”på det torra” än för lite? Nu är detta inget riktat mot dig utan generellt och något jag kom att tänka på som följd av hashtaggen om branschen och trovärdighet. Jag är verkligen ingen expert men jag tycker det är intressant och viktigt att belysa. Hur ser du på detta? Kram till dig och fina magen! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.