TORONTO GETAWAY W MY LOVE

I helgen var det All Star Break för NHL så jag och J passade på att åka till Toronto över helgen. Det är bara 1,5 timme från oss så i fredags morse när han landade vid 06.30 kröp han ner bredvid mig, strax efter smet jag upp för att fixa med ett samarbete som skulle upp och efter det kunde jag inte somna om. När jag visste att han snart skulle vakna ordnade jag frulle till oss innan avfärd!

Vi båda älskar att åka bil, sitta och prata och lyssna på musik/poddar. Finns nog ingen på jorden jag vet som gillar roadtrips mer än J, därav vårt honeymoon-val, vi roadtripade i Italien. Det var grymt!

Vi stannade såklart för kaffe. Här står jag iförd min Nellyjacka, länk HÄR. 

Sedan rullade vi in i Downtown Toronto!

 

Vi checkade in på Adelaide Hotell.

Jag spanade direkt in två nödvändigheter. Nummer 1, badkar..

Nummer 2, minibaren och godsaker.

Och så givetvis hotellsängen förstås. Det är i och för sig viktigast!

Vi slängde in väskorna och gick ut för att ta något litet att äta.

Vi tog inte lite småträtter och jag körde en mocktail och J en öl. Kände att det var länge sen vi satt såhär med sådan här storstadskänsla, bara han och jag och pratade lite om allt mellan himmel och jord. Detta var vi experter på i NY, inte så konstigt kanske.. Det är ju en stad som aldrig sover, Buffalo sover lite mer.. och jag med för den delen haha. Vi får bli bättre på det i Stockholm i sommar men dra med oss barnvagnen.

Vi gick sedan hem och svirade om för middag. Jag hade bokat middag fre / lörd och först ut var Byblos. Vissa av er kanske har ätit på det i Miami. Jag drog på mig min fina kavaj från Mayla, länk HÄR. Nu när magen syns i allt jag klär mig i så har jag plötsligt ”bytt stil” Jag bär ju aldrig tighta linnen, framförallt inte med lite urringning men det finns inget skönare just nu än att ha ett tight linne och så bara något lite mer loose över, det hade jag helst haft på mig varje dag, ihop med mina preggo-jeans, jag har bara köpt ett par så just nu varvar jag svarta leggings med preggojeans och tighta linnen med antingen stora tröjor över eller någon mer loose kavaj, kofta, jacka, tröja över. Inte kanske typisk Sanne-stil men what to do.. 30 week pregnant problems.

Det kanske bara är att vänja sig dock, jag har en känsla av att det blir mycket amningslinnen snart.

Vi bodde i Downtown så vi hade nära till dom flesta restauranger / shoppinggator så vi gick till Byblos.

Om du följer denna gatan till höger kommer du upp till Yorkville, också ett så himla mysigt område. Om ni ska bo på hotell i Toronto, bo i Yorkville eller nere i DT.

Jag var glad över att jag fortfarande kan trippa runt i klackar utan problem, det kan man inte ta för givet med alla krämpor man kan stöta på under en graviditet.

Så kom vi till Byblos, det var en så liten mysig källarlokal med sjukt skön vibe. Musiken var som tagen från restauranger på Ibiza typ, skön house/lounge och riktigt spartansk och härlig miljö. Maten är modern libanesisk, riktigt gott och precis min smak. Jag älskar libanesisk mat!

Vi åt allt från bröd med röror till kebab med tryffelsås, svamptoast, fisk, tabbouleh och massa annat gott.

<3

Sedan knatade vi hem igen, redan klockan 20.00, haha. Vi åt middag 18.00, ni hör ju, småbarnsföräldrar redan typ…

Slängde oss på sängen och började plöja Bron, säsong 3, vi såg säsong 1 och 2 och glömde bort säsong 3 och nu är vi SÅ fast. Vi hade tänkt att börja kolla ihop för 2 veckor sedan men eftersom J skulle bort på en 5 dagar roadtrip så ångrade jag mig så fort jag hörde introlåten, jag tycker bron är så fruktansvärt läskigt. En riktigt genial serie, jag förstår inte hur man kan komma på ett sådant manus, det är så välplanerat och så fort jag tror att jag vet vem som är den skyldige så dyker det upp något nytt. Brutalt bra serie!

Och vet ni vad! Det var en tjej som följer mig på instagram som skrev till mig att hennes föräldrar ägde hotellet vi bodde på så vid 21 plingade det på och så fick vi en massa gott att äta följt av en lapp där jag blev erbjuden en gratis gravidmassage dagen efter. Så himla gulligt <3 Tack! Självklart tackade jag inte nej till det.

Så åt vi godis i sängen och somnade gott.

I lördags morse åt vi frukost när vi vaknade..

Medan J gick och gymmade och hängde på spat så gick jag med glada steg mot min massage.

Jag hoppade i den här stora mjuka morgonrocken och tofflor.

Efter en timmes helkroppsmassage så hoppade jag i min baddräkt från Day och badade lite.

Sedan svirade vi snabbt om till vanliga kläder, det var inget toppenväder i Toronto men vi var på jakt efter lunch.

Vi strosade runt innan himlen öppnade sig, då rusade vi till What a bagel, tips på stora och grymma sallader och bagels.

Som vanligt blev det en liten vila innan middagen… Det är ju livet <3 Precis som på solsemestrar, när man vilar innan middag, tar en dusch och upptäcker att man fått en riktig bränna och myser på balkongen med chips. Bästa tiden på dagen!

Vi båda delar verkligen matintresse och älskar att gå ut och äta, prova nya restauranger, dricka drinkar och uppleva storstäder men vi är också riktiga softare. Vi båda älskar att mysa!

Detta är anledningen till att jag aldrig var riktigt hungrig på mat tror jag…

På kvällen hade jag bokat bord på en Italiensk restaurang Oretta, jag skulle försöka klä på mig något och denna blusen från Lou in love, den börjar bli tight nu.. och kort.

Sedan gick vi till Oretta, åter igen middagsreservation 18.00, getting used to our new chapter in life…

Jag tycker det är så kul att spana på alla detaljer på nya restauranger jag provar. Tyckte dessa menyerna var så fina!

Så fint med den guldiga metalldetaljen.

Eftersom att jag ätit godis hela dagen körde jag på två förrätter.

Sedan gick vi sakta hemåt, det krampar lite i min mage ibland alltså..

Sedan kröp vi ner och brände av flera avsnitt av Bron.

Sov ut igår, söndags morse och hann till frukosten 15 minuter innan den stängde.

Jag hoppade i en oversized skjorta, lika bra så, knapparna på vissa skjortor kommer ju flyga iväg snart.

Vi hade bestämt att åka till Yorkville och strosa lite, J ville shoppa och så planerade vi att äta en lunch innan vi skulle ta bilen hemåt.

Alltså en riktigt bra cappucino är livet.

Denna herren kör alltid bara svart kaffe.

Sedan strosade vi… Vi kom fram till här att vi ska byta från en iphonehållare på vår barnvagn (som jag beställt) och byta till en kaffehållare. Vi båda älskar ju att strosa med en kaffe och en mobil kan man ju lägga i fickan, blir svårare med en kaffe..

Vi var inne på Club Monaco, J hittar alltid något fint där. Denna gången blev det två skjortor!

En grå och en ljusblå/ljusgrå.

Strosade vidare..

Jag köpte en kofta i 100 % cashmere, hur mysig? Denna har jag hängt undan i garderoben, jag ska åka in med den till sjukhuset när lillen är på väg sedan ska jag strosa runt i denna när han är född med amningslinne under. Den var SÅ mjuk.

Tyckte den här kombon var så fin! Vill bara börja inreda vår lägenhet i Stockholm NU!

Sedan körde vi en snabb lunch, jag behövde få i mig lite grönt kände jag och så gasade vi mot Buffalo igen.

Och här rullade vi in i Buffalo, vårt hem just nu. Från och med i April vet vi inte var vi bor i höst igen. Men, vi vet att vi bor i Stockholm över sommaren sen får vi se..

Sedan packade jag upp våra väskor och tvättade medan J lagade mat. På menyn stod sallad på kale, grönt äpple, avocado, torkade tranbär, getost, mandlar och rödlök. Alltså den kombon! Ihop med kyckling och sötpotatis. Och såklart slutade vi tittade på Bron 01.00 i natt. Vi är fast! Tack för den här helgen älskade man <3

5 reaktioner på “TORONTO GETAWAY W MY LOVE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.