Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:20 | January 30, 2018

SanneAlexandra 3.0 more about my new brand here

Här kommer en vlogg där jag rakt upp och ner helt ofiltrerat bara berättar lite om mitt nya klädmärke för er. Jag babblar på i vanlig ordning, har uppenbarligen inga problem med att sitta och snicksnacka lite med mig själv. Kommentera gärna om ni har några tankar eller feedback!

Hoppas ni gillar det <3 Xo!


2 kommentarer2 kommentarer om “SanneAlexandra 3.0 more about my new brand here”

  Hej Sanne!

  Jag verkligen ÄLSKAR din klänning du bar under er bröllopshelg, under fredagen.
  Jag ska nu i sommar på ett bröllop och är ute efter just en sån klänning. Har tittat på hemsidan du länkat när du skrev ett inlägg om klänningen men hittar tyvärr ingen liknande.. Vill fortfarande ha det klassiska.
  Kan du inte tipsa om fler klänningar/sidor till sommarens bröllop,fester osv?

  Tack för en super bra blogg och webbshop!
  /Beatrice

  Reply

  Du känns verkligen så himla genuin när du pratar om dina kläder – och med rätta, jackan ser fantastisk ut?? En liten fråga, vilken storlek har du på jackan??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här