Sad days, stroller and ByMalina blazer

Det har varit lite sorgliga dagar då en kompis till oss har förlorat en närstående så det har varit mycket tankar och prat kring det här hemma. Fy så sorgligt och vad skört livet är ibland… <3

Förutom det så har det varit mycket jobb, vagnen vi har valt har nu lanserats (lansering igår, woho!) och jag har varit med lite tjejer i laget och kikat på grejer till vår babyshower vi ska ha här, så roligt. Dom två tjejer jag har kommit närmst i laget är också gravida så dom andra tjejerna från laget har anordnat en babyshowe åt oss tillsammans, så mysigt. Snart är vi i allafall full-kitade med det vi behöver till lillisen!

Nu sitter jag och svarar på mail och fixar med lite samarbeten. Det är fullt ös för tillfället! Jag ska iväg på ett lunchevent nu med dom andra fruarna i laget så jag har precis hoppat i min sammetskavaj från ByMalina, jag ska självklart dra på mig ett par byxor till, så varmt har vi inte i Buffan ännu…. Haha. Vi snackar -11 idag!!

Gotta go! Förresten, ni måste ju spana in min tävling på instagram, jag tävlar ut ett presentkort hos Nelly på 750 euro! In och tävla!!

 

3 reaktioner på “Sad days, stroller and ByMalina blazer”

  • Hanna skriver:

    Hej!
    Har lite tips på youtube videos/blogginlägg som skulle vara kul att se 🙂 de första är din ”bag collection” där du skulle kunna berätta mer om dina väskor!
    Den andra är tips till om man vill starta eget! Jag själv är välldigr intresserad av skor men framförallt väskor och jackor och skulle såå gärna vilja designs egna (min högsta dröm)! Hade aå gärna velat ha tips och ideer på hur man kan börja arbeta mot sin dröm!
    Kram Hanna

  • Sara skriver:

    Åh det är så speciellt att köpa vagn. Köpte ni Bugaboo Fox?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.