Im a proud ambassador for Bugaboo and this is the stroller we decided to go for..

Vi bestämde oss för vagn efter att jag blev tillfrågad av att bli ambassadör för Bugaboo att köra på en just vagn från signerat märke. Vi började direkt göra research på deras vagnar och det kändes verkligen helrätt för oss. Jag är nu en stolt ambassadör och står verkligen för varumärket och produkterna dom levererar. Så roligt! <3 Vi har varit på olika babyshops och provat olika Bugaboo vagnar och gillade verkligen vagnarna Buffalo, Donkey och Camelon och när vi fick veta att Foxen är en blandning av dom tre kändes det som en perfekt vagn för oss! Helt perfekt.

”Bugaboo Fox är designad för att passa din livsstil. Det är vår hittills mest lättstyrda vagn med de bästa kör- och åkegenskaperna. Tack vare en rad smarta funktioner gör Bugaboo Fox det enklare att njuta av vardagens måsten och nöjen, som att handla, resa eller gå en promenad i naturen”

Bugaboo Fox är den nyaste på marknaden och släpps i butik i Mars. Vi har beställt vår redan och får hem den hit till Buffalo i början på Mars och vi längtar så. Allt kommer kännas så mycket verkligare nu när vi kommer ha vagn, babysäng och så mycket för lillen hemma. Som jag ska cruisa runt i Stockholm i vår och sommar med den här vagnen alltså.

Ni hittar den HÄR. 

// Im now a proud ambassador for Bugaboo and we are so happy to be owners (soon) of the new launched stroller Bugaboo Fox. It’s a mix of Donkey, Buffalo and Camelon which feels perfect for us.

”At home or on the go, the Bugaboo Fox is designed to fit your lifestyle. Going about your day, shopping, traveling and exploring the outdoors have never been easier thanks to the smoothest ride, the lightest push, and our best driving performance yet”

You find it HERE.

Här nedan finner ni lite mer information om vagnen.

Den går precis som alla deras andra vagnar att designa som du vill.

 

Här nedan är Bugaboo Buffalo men dessa är färgerna vi bestämt oss för. Vi har valt en svart grund med grå sitt och liggdel samt vitt innerfoder. Det blir nog toppen och funkar till bebis nummer 2 också! Som extra accessoarer har vi beställt en matchande skötväska, kaffehållare, åkpåse, adapter till bilbarnstol (vi har köpt en här i Usa och en i Sverige, det fick bli så) så nu känner vi oss kittade när det kommer till vagn.

2 reaktioner på “Im a proud ambassador for Bugaboo and this is the stroller we decided to go for..”

  • Angelica skriver:

    Spännande att få höra mer om nya Bugaboon. Är den också möjlig att göra till dubbelvagn med tanke på att du skrev att den var en blandning av donkeyvagnen?

  • Annika skriver:

    Vi hade också Bugaboo (fast det är 11 år sen nu!) och vi var väldigt nöjda i alla år vi körde den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.