Spring colors

Jag har ett samarbete med Ideal och Sweden i ett par månader framöver. Älskar deras skal! Just nu på min instagram har jag en rabattkod åt er. Spana in den vettja! Jag har även en rolig tävling ihop med Nelly ni verkligen borde delta i, ett presentkort till ett värde av 750 euro. Dessutom, till dig och en vän.

Jag är ju så sugen på vår nu som ni kanske kan tänka er, besök, bebis, åka till Sverige till vänner & familj och bo in oss i vår nya lägenhet med lillis. Nu när våren inte är allt för långt bort håller jag på att smyga in med en massa vårfärger i min garderob. Jag har bytt skal på telefonen till det här fina rosa och jag försöker få lite vårkänslor genom att börja använda lite färg. Denna tröjan kommer från Nelly som nu verkar slutsåld, jag länkade den förra veckan men nu verkar den borta?

Mina ljusa jeans som ni är många som frågat om är mina gamla Rag & Bone, dom passar mig i benen (kanske lite tightare dock!!) men i midjan kör jag det klassiska ”tofstricket” spana in det HÄR. Än så länge längtar jag inte så mycket efter min ”vanliga kropp” utan njuter ännu av att jag fått mage. Den där känslan av att vilja komma tillbaka kanske infinner sig där i slutet när det är riktigt tungt. So far so good. Tycker just nu att det är extremt mysigt med magen <3 Tänk – om två månader finns ingen mage kvar? Sjukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.