Weekend, go red lunch, my dinner, friends in town, buffalo wings and Super Bowl

I fredags var jag som jag tidigare nämnde på en välgörenhetslunch som vi fruar i Buffalo Sabres var inbjudna till, det var Go Red organisationen som bjudit in oss och det var i syfte för hjärtsjukdomar. Vi har ju precis en kompis pappa som lämnat jorden alldeles för tidigt pga hjärtat så vi skänkte en slant för att bidra till forskningen, det kändes bra i hjärtat efter att vi funderat så mycket under senaste dagarna på just hjärtsjukdomar.

På kvällen ställde sig den här killen i köket och njöt av att få slå på musik och laga mat, han älskar det. Precis som min pappa! Han lät mig ligga i soffan och mysa under tiden. J har verkligen varit en klippa under hela min graviditet, inte för att jag haft en jobbig graviditet men han har verkligen stöttat, lyssnat på alla mina tankar kring vad som sker i kroppen, tankar kring hur jag känner för min doktor och varit så gullig. Vi är båda så sjukt taggade på att bli föräldrar och det är så roligt att han engagerar sig så mycket och grottar ner sig i allt som går som har med bebisar att göra. Vi har på riktigt varit sugna på att bli föräldrar i typ 2 år nu så vi är så himla exalterade och längtar <3

Igår landade våra vänner Ida och Johan från NY! Så mysigt med dom på besök. Och lilla Denver såklart <3

Denver var redo för Buffalo Sabres match.

Innan matchen grundade vi på en sportbar med lite wings (givet i Buffalo?) och mozarella caprese innan vi stack in på matchen.

Och så hejade vi på en match som dess värre slutade med förlust..

Åkte hem och myste i sofforna och snicksnackade lite innan vi alla la oss..

I morse åt vi en stor frukost och så åkte vi till Williamsville. Jag och J skulle snabbt upp till några i laget, det är två tjejer i laget jag blivit väldigt nära och båda är gravida. En av tjejerna skulle i alla fall ha en ”Gender reveal” idag och skära i en tårta för att se om det var rosa eller blått i den så hon bjöd in oss och sin och hennes mans familj så vi var där en sväng. SÅ mysigt och jag grät som vanligt, det känns inte som det var så länge sedan vi fick veta kön på vår lille skrutt.

Här har vi en annan skrutt <3

Här sitter vi och laddar upp inför Superbowl!!

Go Patriots!

Nu har vi laddat upp med wings, grönsaker och dipp, chips, salsa och guacemole och tacos till senare. Givetvis öl och sådant också men det får jag skippa så nu ska vi fortsätta heja här från soffan. Superbowl sunday. Jag ser om jag ska vara ärligt mest fram emot framträdandet i pasuen, det är Justin Timberlake som står för underhållningen denna gången. Superbowl för amerikaner är typ som VM-final i fotboll för oss i Sverige, alltså sjukt stort.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.