Reality check and memories

Vi fick allt råmaterial av vår filmare Josuefilms (@josuefilms på instagram) och jag gråter varje gång jag tittar på bilder eller filmer från bröllopet. Varenda gång. Så medan jag sitter här och drömmer mig tillbaka en stund till den mest magiska helg i hela mitt liv som jag vet aldrig mer kommer tillbaka så vill jag bara säga till alla er som har detta framför er – ni har något helt magiskt framför er, om ni drömmer om att gifta er förstås. På vilket sätt ni än planerar att gifta er, att få säga ja till den man vill leva sitt liv med är då det finaste man kan göra. Åh. Ja, så jag sitter här och drömmer mig tillbaka och när jag sneglar åt höger så får jag en reality check….

Bredvid mig ligger en stor bröstpump med alla dess tillbehör, jag sitter i ett nattlinne med dassigt hår och utanför fönstret är det snöstorm så att alla plan verkar inställda, vi snackar riktig snöstorm. Härlig kontrast! Men det är väl det som är det härliga med fina minnen, man kan alltid plocka fram dom och ingen kan ta dom ifrån en <3

Livet bjuder på båda stunder som här nedan och sådana som idag, en helt vanlig onsdags i Buffalo. Men det är det som är det charmiga också och det är sådant som fått oss att KÄNNA vi minns. Ni vet vissa gånger minns man hur det doftade, vad man hade på sig, hur man mådde, hur allt såg ut, detaljer.. det är oftast när man är närvarande och när det får en att känna något som det lagras. Så fint tycker jag!

Här nedan kände jag men jag förstod det inte just då, jag svävade bara på små rosa moln och såg inte ens morgondagen framför mig, jag var bara där och då! Så fina minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.