Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

05:06 | February 10, 2018

Wedding inspo for brides and wedding guests

Här kommer lite klädinspiration för båda er som ska gifta er och för er som är bjudna på bröllop. Först ut till er som gifter er i sommar och letar efter någon outfit som passar runt bröllopet, ni kanske precis som vi har något dagen innan eller efter eller så kanske du är en av dom som vill byta om under kvällen? Det är lite roligt, nästan alla alternativ jag ger er nedan på klänningar kommer från antingen Lovers + friends, House of harlow eller For love and lemons. Lägg dom märkena på minnet, fantastiska klänningar <3

Vi hade ett tredagarsbröllop och jag ville gärna bära vitt hela helgen, det känns som det passade bra. Kvällen innan den stora dagen, en fredag för oss checkade 90 % av våra gäster in på Sundbyholms Slott där vi gifte oss så på den kvällen bjöd vi på grillbuffé och häng på terassen. Vi ville ha en casual sommarkväll där vi önskade att hinna umgås och krama om alla våra gäster. Denna kvällen ville jag bära en vit klänning, jag letade efter en klassisk knälång modell som jag tänkte att jag skulle kunna titta tillbaka på och gilla. Jag ville inte köra på något hippt för stunden eller köra på något supertrendigt för jag vet att det brukar finnas stor risk för att jag ångrar det. Inte för att det gör något, det viktigaste är ju att man går på sin egen magkänsla och för mig kändes något enkelt och klassikt helt rätt.

Jag snubblade över denna klänningen på en liten liten butik i Soho i NY. Den kändes faktiskt rätt men trots det velade jag in i det sista, det var faktiskt J som till slut sa att det var bland det finaste han sett mig i så att till slut så slutade jag leta och körde på den. HÄR hittar ni deras hemsida. J körde på en smoking i linnematerial från J Lindeberg med en tisha under.

För er som ska gifta er och planerar att fira i flera dagar. Här är två fyra fina casual alternativ som jag tycker hade passat som “kvällen innan outfit” beroende på dresscode. Alla fyra är alternativ på något jag hade kunnat bära kvällen innan vårt bröllop. Jumpsuit HÄR (adlink) klänning till höger på över raden HÄR (adlink) V-ringad klänning HÄR (adlink) och vit knälång klänning HÄR (adlink)

Och här kommer två lite mer fancy alternativ. Jag älskar spets, jag tycker det är ger en så romantisk känsla särskilt när det är vit spets. Detta är två klänningar jag gärna hade burit kvällen innan vår stora dag förra sommaren. Min absoluta favorit av alla är klänningen till vänster! Så otroligt fin. Min favorit till vänster HÄR (adlink) och kort till höger HÄR (adlink)

På bröllopskvällen svirade jag om från min brudklänning till en jumpsuit från Alice + Olivia som jag hittade på modeveckan i NY för exakt ett år sedan. Jag såg den på en av modellerna på deras visning och fastande helt. Den kom in i butik i Juli och jag hann få den hemskickad! Yay. Jag tycker egentligen det är lite tråkigt att byta om me jag hade en så tight klänning och jag ville verkligen rejva loss så det var bäst så.

Dagen efter bröllopet hade vi en brunch där folk fick komma och gå mellan 10-13 så jag och J var där hela brunchen och pratade och kramades hejdå med gästerna. Jag bar då en vit outfit från Veronica Virta.

För er bröllopsgäster; Här nedan kommer några fina alternativ, det är ju olika dresscodes på bröllop men dessa nedan hade nog funkat på dom flesta. Jag ska själv på en del bröllop i sommar och är lite sugen på att klicka hem och prova några!

Här kommer två bröllopsoutfits jag hade förra året. Båda är favoriter i garderoben! Jag brukar gilla att klä mig i klänningar som går över knäna och gärna lite piffiga klänningar, det ska vara något som sticker ut och som man inte skulle bära till vardags. Jag tycker det är kul att satsa på lite finare material, snitt och sådant man inte hade haft på sig när som helst. Den gröna är från H&M och den andra från Nadine Merabi länk HÄR.

Här kommer några fina klänningar som hade passat fint till bröllop som gäst! Från vänster blå högst upp HÄR, Blå under raden HÄR, Gul klänning HÄR, Nudefärgad klänning HÄR och korallfärgad klänning till höger HÄR.

Till vänster HÄR, mitten HÄR och höger HÄR.

LOVE, S


3 kommentarer3 kommentarer om “Wedding inspo for brides and wedding guests”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så fantastiskt snygg!

  Reply
 • Hej! Härliga tips. Gifter mig i sommar och undrar om du har några tips på snygga sandaletter? Ganska nätta men tunna remmar och absolut ingen hög klack:) måste ju kunna dansa. De du har på bilden från dagen unna är superfina men höga?

  Kram

  Reply
 • Spanx är ju inte längre bara hudfärgade “cykelbyxor” som jag skrivit innan, utan nu finns det alldeles delikata modeller som ändå hjälper till att hålla in en rygg eller se till så att en klänning får ett friare fall.       Och självklart tog jag med något för er som vägrar klänning också!

  Reply