Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:35 | February 13, 2018

For all of you pregnant women – here’s a great work out for your third trimester

För ett tag sedan frågade min lärare från Barren jag går på och har gått på sedan jag blev gravid om jag kunde vara med i deras “Prenatal Barre Work Out Video” alltså gravidanpassad barre i tredje trimestern och ja sa ja så den spelade vi in i lördags. Det är en 45 minuter träningsvideo så om du är gravid i 3e trimestern, kör hårt! Sjukt bra träning.

Hoppas ni gillar det <3 Vi alla tre i videon är gravida. Jag och min lärare Gia, vi har bf 6 dagar mellan varandra och vi ska föda med samma barnmorska på samma sjukhus så om vi åker in samma dag har jag sagt att vår barnmorska får springa emellan haha. Vore så sjukt, jag ska smsa henne när jag åker in så får hon göra detsamma.


1 kommentarerEn kommentar om “For all of you pregnant women – here’s a great work out for your third trimester”

    LOVE IT cannot wait to try out 🙂 thank you for this getting soon in my 3rd trimester <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här