Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:31 | February 13, 2018

Sunday knitwear and thoughts about the future

Vi har haft fullt hus här hemma under en tid. Igår åkte sista gästen hem och nu är det bara vi två här hemma igen. Det är alltid så tomt när jag kliver upp på morgonen och ska jobba när våra gäster har åkt hem, det blir så tyst.

Igår efter att våra gäster åkt så åkte jag och J och fikade, pratade ikapp om livet, var på besök hos barnmorskan, storhandlade på Whole Foods och sedan plöjde vi Bonusfamiljen och Bron. FY vad läskigt det är alltså. Jag tycker det är en av världens bästa serier! J skulle på toa direkt efter sista avsnittet av Bron och jag stod själv i vardagsrummet vid våra stora panoramafönstret och gapade att han skulle komma ut, jag var livrädd när jag stod själv och skulle vika ihop filtarna. Jag kan för övrigt inte gå och lägga mig om jag inte puffat våra kuddar i soffan och vikt våra filtar haha, någon konstig vana jag har! Jag tror det har att göra med att jag vill ha det fint och städat när jag vaknar – eftersom jag jobbar hemifrån.

Nu är vi i alla fall hemma. Vi hade ett långt och djupt snack och framtiden igår kväll, det var mysigt, jag låg med benen slängde över J så jag låg ner och han satt och så pratade vi om viktiga beslut framöver. Det är en bebis som kommer in i bilden, vi pratade om våra karriärer, framtida projekt för mig, framtida kontrakt för J, vart vi skulle vilja bo, när vi skulle kunna tänka oss börja försöka baka en andra bebis och en massa annat. Vi lever ju ett lite speciellt liv på så sätt, ingen av oss har väl egentligen ett “vanligt” jobb så det är ändå viktigt att vi pratar ihop oss och kontrollerar det vi kan kontrollera.

Nu är det tisdag och J är på matchvärmning, lillen i min mage röjer som en galning,  jag har ätit gröt med alla bär jag kunde hitta i kylen, slagit på en tvätt, pratat i telefon med en kompis och catchat upp och nu ska jag ta itu med massa mail, det är mycket jobb som ligger och lurar för mig så att jag funderar över den där djungeln med mammapeng / föräldrarpeng, jag försöker klura ut hur mycket jag kommer kunna jobba under tiden och mycket mer. Vi får se, jag ska klura på det. Det ordnar sig <3

HÄR hittar ni min stickade fina tröja som jag bar i söndags. En perfekt söndagströja ellerhur? Sådär stor och mysig.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här