Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:23 | February 14, 2018

Happy Valentines

Min Valentine har jag släppt av på arenan, dom flyger iväg idag för att spela match i Ottawa i morgon. Vi får fira lite på fredag tillsammans om jag inte behöver åka till NYC då för ett jobb, vi får se. Vi är inte supernoga med att fira alla hjärtans dag men vi bojkottar det inte heller, för oss känns som en extra bra anledning att mysa till det lite extra bara, med middag eller något sånt. Inget speciellt!

J påstår dock att det kommer ett bud hem hit idag. Hmm.. Vi får se vad har har i görningen. Hur ser min alla hjärtans dag ut i övrigt? Jag har planerat att jag ska köra Barre nu 12.15 (om en timme) sedan ska jag ta en promenad i solen, jobba lite (Sanne Alexandra lansering är extreeeemt nära nu!!) och så ska jag bara ta det lugnt hemma, inget speciellt egentligen.

Hoppas ni alla har en mysig alla hjärtans dag, sprid lite extra kärlek <3


3 kommentarer3 kommentarer om “Happy Valentines”

  Hej Sanne! Jag tycker det är otroligt kul att följa ditt liv borta i USA, både här på bloggen och på Instagram. Framförallt nu när du är gravid och ni väntar på lilla bebisen. Men jag har funderat på en sak. Det ser ut som att det du sitter och kör bil samtidigt som du filmar till insta stories – stämmer det eller är det jag som ser fel? Om det är så skulle jag önska att du väntar med insta stories till bilen är avstängd. <3 Det här är absolut inte menat som någon kritik eller en taskig kommentar. Om du tar illa upp ber jag verkligen om ursäkt, men det är så lätt hänt att man tappar uppmärksamheten från trafiken även om det bara är för en kort sekund. Var rädd om dig! <3

  Reply

  Heej 🙂 Ja vad kul!!! Jag har fått flera kommentarer om detta och igår när jag gjorde en instastory var jag och snurrade på parkeringen på matchen och idag stod jag still i bilen men snurrade lite på ratten när jag skulle ner i garaget så nej, jag kör inte bil och filmar samtidigt! Kram! <3

  Reply

  Jag spenderade alla hjärtans dag med vinterkräksjukan! Firade med att jag fick i mig lite blåbärssoppa, en får vara glad för det lilla 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här