GRAVIDSTATUS VECKA 32

Min gravidstatus vecka 32 (31+6) Nu har 80 % passerat och det är 56 dagar kvar.

Mående: Jag dras med en förkylning igen!! Mitt immunförsvar är ingen höjdare just nu alltså och jag som annars brukar tycka att jag har ett grymt immunförsvar. Jaja, min kropp jobbar så hårt med att ta hand om lillen så jag tar gärna både 1 och 2 förkylningar för honom! Annars har jag mått bra, lite sämre vecka när det kommer till min sömn, det blir bökigare och bökigare att sova med magen haha.

Cravings: Helt klart choklad! I mängder.

Vikt och kropp: 8 kg + Magen är superhård och jag tycker den börjar bli lite spetsig, den är liksom inte rund på sidorna utan mer spetsig nu haha. Naveln syns genom varenda plagg och jag känner honom hur han än rör sig. Han är ändå ca 41 cm nu och väger 2 kg så det är inte konstigt att han känns. Han ligger fortfarande med huvudet nedåt och min barnmorska trodde inte han skulle ha plats att kunna vända sig, hoppas inte! <3

Hormoner: Faktiskt helt vanliga. Lite gråtig när jag tänker på lillisen i magen <3 Idag pratade jag och J om att så fort han är ute är vi en liten familj. Så stort.

Övrigt: Annars har jag ju som ni vet varit ute och flugit och jag kände att jag kanske inte ska utsätta mig för sådana saker mer nu. Jag säger varje vecka ”Nu ska jag ta det lugnt fram tills han kommer” men jag ska försöka ta det lugnare, det kommer nog falla sig naturligt men jag mår förutom förkylningen superbra. Jag kommer på mig själv att gå väldigt fort och tänkte igår att jag kanske borde sakta ner tempot och inse att magen väger lite. Esch, vet inte, kroppen säger väl till? För mig känns det som att min kropp ger mig signaler så fort något är fel eller så fort jag borde ändra på något så jag lyssnar på den.

Och här har vi en 32 veckors bump!

Processed with VSCO with a4 preset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.