Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:32 | February 27, 2018

MONDAY OFF, PERFECT CAPPUCINO, TOWED CAR AND SUNSET

Igår var J ledig så jag passade på att inte jobba så mycket. Han åkte iväg idag, tisdag till och med lördag, han ska till Florida och spela. Jag hade gärna hakat på men min tid att flyga är nog förbi nu. Igår var det ju trade deadline klockan 15.00 vår tid och det var bara en spelare från Buffalo som blev tradad, skönt ändå. Jag hoppades inte på en trade i år alltså, J’s agent frågade oss lite om hur vi kände inför traden i år och vi har allt klart för lillens ankomst här så även fast allt såklart hade löst sig på annan plats så var det skönt att vi blir kvar här tills han kommer. J’s kontrakt går ändå ut nu i Maj och då ska vi hemåt så får vi se var vi är i höst. Det blir en annan femma, allt blir lite annat med barn också tycker vi, när det är bara vi är allt så enkelt =)

Men igår då, vi började med frukost på Organic 3 och jag drack en så fluffig och god cappucino. Yum! Började med kaka och sedan åt vi avokadomacka.

Mina solglasögon hittar ni HÄR. 

Vi hängde runt ett tag tills vi blev hungriga igen och när vi stannade och parkerade på Seven Eleven bredvid detta juceiställe som vi var inne på i 10 minuter max så när vi kom ut säger J “Var fan är bilen?” Haha. Så sjukt, då har den blivit bortbogserad!! Det var HELT tomt på Seven Eleven parkeringen och vi fattade ingenting, fick ringa ett nummer och åka och hämta bilen…. SUCK.

J fick gå in bakom grindarna och hämta bilen men jag fick absolut inte följa med in, vi hade och göra med Nordamerikas suraste kvinna.

Åkte hem och tog en “promenad” haha.. Vi strosade lite vid vattnet, det var rätt kallt. Men vi har typ +8 och sol nu, så skönt! <3 Längtar tills vi kommer ha balkongdörrarna öppna och värmen kommer att skingra in och så lille F i vagnen med oss när vi äter middagar där ute när han kommit.

Jag bar en trenchcoat från Bikbok, adlink HÄR.  

Jag bär strl XS i den. Skorna hittar ni HÄR. 

 

Åkte sedan och handlade. Jag tycker vi spenderar alldeles för stora delar i en matbutik haha, det är helt sjukt vad vi handlar mat… Livet som gravid och ihop med en idrottsman.

Och här har vi han som älskar o vara med på bild. Här drog han väl till med den absolut flashigaste posen han kunde komma på haha!

Kom hem och piffade lite med allt gulligt han fått <3

Sedan joinade jag J medan han låg och läste, jag tog upp min bok och så låg vi i sovrummet och läste medan solen gick ner. Så mysigt, jag älskar solnedgångar <3


4 kommentarer4 kommentarer om “MONDAY OFF, PERFECT CAPPUCINO, TOWED CAR AND SUNSET”

  Vad är det i den Bowlen du brukar äta? Ser så himla gott ut ! 🙂

  Reply

  Jag hängde inte riktigt med på vad du menar där.. Bara för att du inte har ett annat jobb så behöver du göra ett bra jobb i stallet? Jag har ett annat jobb OCH hästar. De ska skötas, ridas osv oavsett om man har vanligt jobb eller inte. Jag är också trött, kan gå till stallet i termobyxor nu på vintern och göra mitt jobb ändå inte bara hänga där. Jag mockar, borstar, fixar mat, rider osv ändå. Det blir sällan många timmars sömn men visst är det absolut värt det med både mitt jobb och hästarna! Och mina hästar sköts lika bra ändå =)

  Reply

  Läste just den boken för många år sedan när min tonårsdotter (född 78) också läste den. Kommer ihåg att hon var tagen av boken på många sätt. Nancys öde, hennes koppling till Sex Pistols och även att hon dog samma år som min dotter föddes. När jag själv var ung läste jag en bok som hette Barn 312, herregud vilken bok och vilket öde. Kommer fortfarande ihåg hur tagen jag var.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här