New faux fur, what I love about being creative, Sanne Alexandra make up and my leather band.

Från lite djupa tankar om självutveckling till kärlek till lite skönhet och kläder. Det är väl variationen vi vill åt här inne verkar det som ändå? Haha.

Igår fick jag hem den här fina pälsen av Chaleur. Är så inspirerad av båda tjejerna som driver det, Nicole som också kör Inuikii och Alexia som kör Chaleur ihop med Nicole. Riktiga power moms! Chaleur säljer fuskpälsar i magisk kvalité och har du en dotter så kan du ofta matcha päls ihop med henne. Så gulligt!

Denna pälsen ”Christelle” har jag spanat på ett tag och jag är så glad att den kom igår för nu har snön kommit hit igen. Alltså den här så mjuk, ni anar inte. Så härlig. Jag ska ta mycket bättre bilder på den, detta var bara när jag skulle på barre igår. Ni hittar den HÄR. Jag bär strl XS/S och den är oversized så även jag kan knäppa den (fortfarande hehe)

Jag tycker denna grå färgen som drar lite mot lila är sååå fin.

Till någon helt annan nyans. Jag håller på att ta fram ett läppstift till min webshop, som jag tidigare nämnt flera gånger ska Sanne Alexandra nu bli en livsstilsshop med alla mina ”must-haves” och jag lämnar aldrig hemmet utan mitt Nivea pearly shine läppsyl så nu försöker jag ta fram en fin ljusrosa färg till läpparna. Vad tycker ni om denna matta nude / rosa? Jag hade omröstning igår på instagram och den var väldigt poppis. Kul! Ska bli så roligt.

Gillar min nya färg på naglarna. Särskilt ihop med jackan! Jag är som ni vet kanske helt tokig i färgkombinationer, färger, former, allt det där kreativa får min puls att slå lite extra, det har det gjort sedan jag var liten. Jag bara älskar att sätta ihop vackra saker, färger, stilleben..

Näee, grannarna kan ju inte lägga ut kitkat i hallen när det bor en gravid kvinna på samma våning. Herregud!

Jag bar mitt kamera/väskband igår, veganskt handgjort läder. Ni kan shoppa det HÄR. Igår satte jag fast det på min röda väska, tyckte det blev fint. Piffar upp!

4 reaktioner på “New faux fur, what I love about being creative, Sanne Alexandra make up and my leather band.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.