Behind the scenes maternity shoot

Här har det flyttats runt grejer och donats när vi plåtat idag. Här kommer två behind the scenes, jag fick ju med J på ett par fina bilder också så vi får se om jag delar med mig av några framöver, kanske några på mig själv. Det var superkul att fota och jag åt en massa köttbullar och pasta innan och putade ut magen allt jag kunde, jag vet inte hur många gånger fotografen sa ”tryck ut magen, allt du kan!” haha. Var helt svettig ett tag, det med att klättra runt i sängen som gravid är en pärs. Ni som vet, ni vet. Jag hade verkligen tänkt ställa in den här fotograferingen men ändrade mig till slut och tänkte att det kanske kan vara kul att ha. Jag tror verkligen inte jag kommer ångra mig!

Nu ska vi snart åka mot sjukhuset för att gå på rundtur. Så kul ska det bli! <3 Nästa gång jag träffat fotografen är med lillisen.. Vi ska ta några newborn photos för eget bruk. Puss!

Ps. Koftan är sprillans ny och nu hänger den i garderoben igen, jag har tänkt ta med den i BB-väskan och dra på mig på sjukhuset så nu ska den få hänga där tills dess. Många har tipsat om att ha med sig mjuka kläder och framförallt en mysig kofta! Den är så mjuk och härlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.