Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:37 | March 7, 2018

SPRING FASHION GUIDE BASICS

Jag älskar basplagg precis lika mycket som jag gillar färgglada små klänningar och volanger, färger, olika tygmaterial så som virkat, sammet, mocka, you name it. Men en bra basgarderob är alltid värt att investera i och hade jag fått välja det eller mina lite mer galna kläder hade jag valt basgarderoben så det tänkte jag att vi skulle fokusera på idag men först ut – Hur ser det ut när jag inte är sugen på att bära traditionella basplagg? Vi tar en titt innan vi går in på mina must-haves i vår.

     

Inte så galet och extremt men en massa olika material, snitt, färger och mönster. Jag tycker det kan vara så himla roligt med kläder. För mig ibland att få sätta ihop outfits är som att sitta och måla, det är sån ro för själen. Jag tycker verkligen det kan vara roligt!

Men, vi skulle snacka basicplagg idag. Mina “must-haves” i min basic / vardagsgarderob i vår är ; En jeansjacka, en skinnjacka, jeans (!!) tishor och hoodies samt sköna skor så som sneakers och tofflor. Utöver detta kan du alltid addera små roliga kjolar, andra slags jackor, andra byxor, skinnbyxor, klackar, klänningar och roliga accessoarer. Ja ni förstår men dessa plaggen nedan känns givna i min garderob i vår.

Först ut, en jeansjacka! Jag har en från förra året som är lite mer speciell, den är rätt kvinnlig i modellen och med fransar. I år vill jag ha en lite mer oversized, jag hittade den perfekta från herravdelningen på H&M men den verkar vara slut. Jag vill dra min jeansjacka i år över hoodies på morgonen ihop med jeans och sneakers när jag ska ut och knata med vagnen, alt lulu tights. Hehe. Mer troligt.

Här kommer några fina i butik. Den i mitten är bara helt perfekt.

Jeansjacka uppe till vänster MyTheresa HÄR, Jeansjacka nere till höger HM HÄR, Jeansjacka mitten Net-a-porter HÄR, Jeansjacka höger högst upp River Island HÄR, Jeansjacka längst ner höger HÄR.

Min skinnjacka från Anine Bing är ni många som frågar om. Om ni precis som jag gillar att klä er i skinnjacka, köp då en gång för alla en riktig som ni kan nöta lite på. Det är bättre än att gå och köpa 2 nya per år som man halvt gillar. Jag älskar min från Anine Bing och kommer trötta ut den med nöje.

MEN, precis som jag sa innan, ihop med mina “basplagg” kan jag dra ihop vad som helst, precis som här nedan, där körde jag lite hippie-tema typ. Man kan alltid slänga in basplagg när man köper på sig lite andra roligare plagg som sticker ut, det tonar ner.

Anine Bing “Cropped Moto Jacket” hittar ni HÄR. Här nedan kommer några fina i butik just nu!

Till vänster Nelly HÄR, mitten Acne HÄR, till höger Nakd HÄR.

Jag har alltid varit en jeanstjej! Jag älskar jeans och tycker inte att det finns något snyggare, jag förstår inte hur man inte kan älska jeans? Här är en look från förra året, en riktig basic look med en college tröja och levisjeans. Kanske lite spexigare med silvriga skor men annars väldigt mycket basplagg.

Mina Levis 501 skinny hittar ni HÄR.  Här kommer också massa andra fina jeans i butik, jag längtar SÅ efter att kunna använda vanliga jeans igen! Och kunna handla nya. Jag ska nog lägga vantarna på ett par från märket “Grlfrnd” helt sinnessjukt snygga jeans har dom.

Längst till vänster Levis HÄR, Högst upp längst till vänster Nelly HÄR, högst upp till höger Nakd HÄR, Längst ner till vänster Rag & Bone HÄR, Längst ner till höger Grlfrnd HÄR.

Förutom enkla, stilrena tshirts i bra kvalitét så är det kul med lite tryck tycker jag. Precis just nu är jag extremt sugen på att klicka hem både den korallfärgade och den grå i mitten. Love!! Så snyggt ihop i sommar med ett par schyssta jeans, tofflor och solglasögon. Byter gärna ut jeansen mot jeansshorts så fort värmen intar Sverige. Hoodies är också något jag fastnat för på senaste tiden, snyggt, fint under jackor och så sjukt skönt med luva.

Tisha högst upp till vänster Gina Tricot HÄR, Hoodie längst ner till vänster Acne HÄR, Mitten tshirt Revolve HÄR, Högst upp till höger Isabel Marant HÄR, Hoodie längst ner höger Gina Tricot HÄR.

Ni är MÅNGA som frågat efter dessa bootsen nedan. I min bas-sko-garderob finns ett par vita sneakers, ett par vans, några sköna tofflor och ett par boots. Boots är givet!

Mina boots är från Nelly och ni hittar dom HÄR.  Här kommer lite länkar till gulliga tofflor som funkar både till jeans och söta klänningar samt mina favoritsneakers för tillfället från Alexander Mqueen och så ett par klassiska Vans. Älskar att matcha vans ihop med söta plagg för att bryta av!

Tofflor vänster River Island HÄR, Tofflor Inuikii HÄR, Alexander Mqueen Sneakers HÄR, Vans HÄR.

Boots Anine Bing HÄR och Birkenstock tofflor nedan HÄR.


2 kommentarer2 kommentarer om “SPRING FASHION GUIDE BASICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här