Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:38 | March 18, 2018

SUEDE BIKER COMING SOON

Igår åkte J’s tisha på som han fick av min syster i julklapp, älskar den så den snodde jag igår. Preggojeansen är på i vanlig ordning, solglasögon från Celine i modellen “Tilda” och så min egendesignade ‘Suede Biker’ på i grått. Den kommer in snart – i blått också – be ready!!! <3 Alltid limited edition numera.

Jag har jobbat som en TOK denna helgen och nu ska jag börja varva ner lite, J rycker i mig och talar om att jag måste lugna ner mig nu, boa sista veckorna och bara ladda upp inför förlossning! Heja!

Idag ska jag plåta i eftermiddag sedan ska jag bara ta det lugnt, packa BB-väskan och ligga på soffan. Xo


 


9 kommentarer9 kommentarer om “SUEDE BIKER COMING SOON”

  Vilken storlek är det du använder nu? Större än vanligt eftersom du är höggravid?

  Reply

  Hej!
  Vad använder du för kamera? Fotar du alla dina bloggform med kameran eller mobile? 🙂

  Reply

  Åh, vad jag önskar att denna bikermodellen på jacka kunde komma i en “inomhus-variant” i lite tjockare jerseytyg. Jag skulle älska att ha det istället för en kofta på kontoret.

  Jag älskar din stil, till och med som höggravid är du smashing! Det ska bli så kul att följa ditt nya liv som mamma, jag har själv en 1-åring och ett litet syskon i magen. Att bli mamma är det absolut bästa som någonsin har hänt mig, det är en enorm omställning men livet blir bara SÅ mycket bättre <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här