Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:51 | March 26, 2018

MONDAY – NEW WEEK NEW ADVENTURES

Då var det måndag igen! J är och tränar rehab och jag har suttit och jobbat i några timmar. Jag ska ta en dusch nu så ska vi åka till barnmorskan, vidare på en hejdålunch för en av två tjejer jag kommit så nära här i Buffalo och sedan tänkte vi åka till Niagara on the lake, det är sååå mysigt där. Kommer nog börja gråta när vi ska säga hejdå på lunchen alltså. Vi tre är alla gravida och haft så himla roligt tillsammans och pratat med varandra på sms 15 timmar om dygnet om allt möjligt <3 Så tråkigt att hon åker hem nu, hon får inte flyga senare in i graviditeten så hon åker lite före hennes man. Säsongen är ju snart SLUT! Det är April snart. Helt sjukt. Den 7e April spelar J’s lag sista matchen och sedan är vår tid över här, J’s kontrakt är ute. Igår insåg jag och J att det är så spännande tider framför oss och vi blir helt pirriga av att tänka på att vi ska flytta in i vår lägenhet i Stockholm. Längtar!

I morgon kväll kommer J’s föräldrar hit så jag och J har gjort lite planer för oss nu, ska bli så mysigt med besök! På torsdag kommer Nexiko-teamet hit och jag ska synkas inför Playmakers. Så roligt med ny säsong ju! Jag kommer synkas en gång här och en gång i Sverige när vi är hemma. Hoppas ni är taggade på en ny säsong.

Annars i veckan har jag en del jobb att riva av, jag ska försöka ta itu med att rensa lite, vi åker ju hem ca 3-4 veckor efter att lillen kommer och det kanske är lika bra att börja rensa kläder och sådant nu. Jag ska boka in lite träningspass (om mitt bäcken tillåter – han ligger lågt nu, aoch!) och passa på att njuta sista tiden av graviditeten, napa, läsa böcker, umgås med J och J’s familj. Riktigt mysigt!


2 kommentarer2 kommentarer om “MONDAY – NEW WEEK NEW ADVENTURES”

    Er lille son kommer nog snart ska ni se. Njut medans ni är ensamma (lätt att säga när man inte är gravid men varit ?) ska ni flytta till sverige på heltid? Hoppas du delar med dig av lite inredning och sånt spännande i nya lägenheten ? kram

    Reply

    🙂 åker hem till Sverige inom två veckor, kommer dela med mig massor av inredning!! KRAM

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här